Moram nekome da se pohvalim

Thumb_tumblr_m1z1vzxk8i1qhh7tbo1_500

Nash Bridges

Jel joj to pecat od veterinara na ruci?

Thumb_cantona

Маестро ♦

To je pečet, iz Poljske ne moš izaći bez trouglanog pečeta. To sam je vodio kod ginekologa da je overi da nema gljivična oboljenja.

Thumb_tumblr_m1z1vzxk8i1qhh7tbo1_500

Nash Bridges

nema gljivična oboljenja.

Znači, nisi je još jebo...

Thumb_original

CapooN

Moraćeš druže ovo da ukoniš u roku od odmah da ne popiješ ban, ovo se računa kao privatna slika.

Možeš da mi ga pofafaš u roku od odma. Ovo nije privatna slika jer sam našao na njihovom sajtu. Ako imaš problem što je tvoja slika na netu, obrati se njima.

Thumb_bogart

YeahBatch

Maestro, pa sto si ti prvi okacio sliku? Sta koji kurac sad oces od Kapuna?

Thumb_cantona

Маестро ♦

a provali sebe, da si ti išao na sajt špijuni.rs da bi našao moju sliku ladno, nevera. Ne znam, slika narušava moju privatnost, i otkriva sajtu moj identited, ipak mislim da će modovi presuditi u moju korist.

Možeš da mi ga pofafaš u roku od odma

ne znam da li se ovo računa kao vredjanje. Mislim neću da se ciganišem, boli me kurac ali ono, seljačiš se, glupo je

Thumb_original

CapooN

Maestro, pa sto si ti prvi okacio sliku? Sta koji kurac sad oces od Kapuna?

Ne znam, slika narušava moju privatnost, i otkriva sajtu moj identited, ipak mislim da će modovi presuditi u moju korist.

Si ti normalan?

Thumb_medium_tumblr_m5j567p9kd1qlp8dho1_500_large

StefanKostić

Možeš da mi ga pofafaš u roku od odma. Ovo nije privatna slika jer sam našao na njihovom sajtu. Ako imaš problem što je tvoja slika na netu, obrati se njima.

Thumb_diamantidis

Dzankee

Диви га капун што га дрма пубертет... ц, ц, ц...

Thumb_cantona

Маестро ♦

Nerviram se jako. Na slici koju sam ja okačio, ne vide se face, i ne vidi se ko je! Na ovoj što je okačio Capoon se vidi.

Thumb_cantona

Маестро ♦

Kapun vidim da si u pubertetu :D Nemam ništa protiv tebe brate, samo sam ti naglasio da ne smeš kačiti tu sliku. Vidim uklonjena je slika, modovi svaka čast, rade svoj posao kako treba. Problem rešen :) Kapun banovan. Naravoučenije: Ne ulazi na forum dok ne prodje pubertet!

Thumb_untitled

don_brate

Маестро, ја мислим да ти тролујеш и да то ниси ти на слици уопште.

Thumb_58867_477630325643470_1748725479_n

Месечарка

I da jeste i da nije, džabe ste bre trajno banovali onog jadnika, jebiga.

Thumb_medium_tumblr_m5j567p9kd1qlp8dho1_500_large

StefanKostić

Taj "jadnik" i na originalu ima trajni ban. I nekoliko puta je banovan zbog privatnih fotografija i vređanja. Pošto ne može da utuvi sebi u glavu da se to ne radi, mi ga nećemo juriti po sajtu i ispravljati njegove greške.

Thumb_58867_477630325643470_1748725479_n

Месечарка

E, to nisam znala. Kontam, ovaj lik je prvi stavio sliku, pa reko' šta fali ako je ovaj isto uradio posle, mada, u pravu ste onda.

Thumb_7084_dete_if

Šarlо

Jel joj to pecat od veterinara na ruci?...

Meni liči na PEACE ...

Thumb_cantona

Маестро ♦

Pa Done, ti misli, mene lično boli kurac. Zašto bih tražio da uklone sliku ako nije moja? A i meni je žao lika, nisam uopšte tražio ban, samo da ukloni sliku. A on je počeo da se kurči, modovi procenili da je to za ban i eto. Ajmo, kraj diskusije, kvarimo temu bez veze.

Thumb_cantona

Маестро ♦

Meni liči na PEACE ...

Ne znam da l trolujete ili šta, ali ako niste znali, nama tuku pečate na ulazu u klub, valjda znate za toliko. Elem, najveći problem u priči je što ona ima dečka, moram tražiti i na sajtu špijuni.rs uklone sliku. Možda je dečko neki seljak pa ću morati da se tučem bez veze i potrebe.

Thumb_untitled

don_brate

Све си бољи :) Јебем ти интернет...