Ke$ha
Da li je samo do mene, ili je Lemaja, nekakav anagram od Dileja...ima tu magije. Ja kada god vidim njenu blago-flegmatično-ritardandnu pojavu ovde imam takve vizuelno-auditivne asocijacije...i nekakve stvari sa hromozomima viška-manjka :vendi:
Da li je samo do mene, ili je Lemaja, nekakav anagram od Dileja...ima tu magije. Ja kada god vidim njenu blago-flegmatično-ritardandnu pojavu ovde imam takve vizuelno-auditivne asocijacije...i nekakve stvari sa hromozomima viška-manjka :vendi:
Лемаја је бре институција а не "благо-флегматична-ритардирана" ЛЕМАЈА ФТВВ!!!
joj kesha, crno dete... ajde idi cupkaj te tvoje obrvice, namesti but plug malo bolje, a mani se mene, dete muceno... valjda ti je do sada postalo jasno da ja ne ulazim u rasprave za balavcima, pa tako te molim da mene zaobidjes, neces vise nikakvu reakciju od mene dobiti.
ајмо јужно воће за младу госпођу
evo lazanski objasno
http://www.youtube.com/watch?v=_0B1RXrPblM
НЕДАМО ТЕЛЕКОМ ЗЛАТНУ КОКУ СРБИЈЕ
Spasi Libiju i ubi seeee, Moamereee, Moamereeee!
ЛЕМАЈА ЈЕ ДО ЈАЈА
AHHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAHA
+1 Гадафи се не понаша к'о Шиљошевић, Гадафи је ИНСТИТУШН за Шиљошевића, Шиљошевић је био тенкре, покој му души!
ЛАЗАНСКИ ЋАЛЕ!!!
И одговор под 2
Лемаја је бре институција а не "благо-флегматична-ритардирана" ЛЕМАЈА ФТВВ!!!
joj kesha, crno dete... ajde idi cupkaj te tvoje obrvice, namesti but plug malo bolje, a mani se mene, dete muceno... valjda ti je do sada postalo jasno da ja ne ulazim u rasprave za balavcima, pa tako te molim da mene zaobidjes, neces vise nikakvu reakciju od mene dobiti.
over and out
Лок.
Valjda se postavlja pitanje da li su Gadafi i Milošević bili u istim govnima?
На исто ће место, дефинитивно.
http://www.youtube.com/watch?v=AS-ts5_nuF8
A je li ovo tema gdje antislobisti pljuju po Gadafiju?