Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Дакле, на предлог неких чланова, отварамо тему и за ово. Уколико желите да сазнате број плусева и минуса које сте доделили до сад, постујте овде, а ми ћемо пробати да вам одговоримо што пре.
Постоји једно основно правило: Можете тражити однос ваших гласова само једном у минимум две недеље.
НАПОМЕНА: Однос гласова који добијате је укупан број плусева и минусева које сте поделили за време боравка на сајту, рачунајући и живе дефиниције и постере, као и обрисане дефиниције и постере.
ЈА ЈА ЈА ЈА!!!
Ja!
Млого се, бре излази плебсу и сиротињи у сусрет. Ја им не бих ништа дао, нек цркну!
Јел може мени да се каже замолех још на питање-одговор и не добих одговор колќо ми се чини :)
Ćuti buržoazijo.
Hoću ja!
a jel mogu ja lepo da zamolim...
Дотере, 1500/2407. Не контам како овако мало гласова имаш, а 100 година си на сајту... :)
Џанки, 5156/3766.
Данкане, 20297/6598
Aj i mene.
Ja?
Много плусова дадох... ццц. Зато што плус тешко дам, а минусе сам престо да делим јер ме је сморило да некоме хвалим глупост награђујући их гласом.
Лоле, 10443/2031.
Натнат, 2702/646.
Космополита, 19570/5985
JA!
Ja, moliću. :)
I ja! I ja!
More i meni valaH..
Росонери, 32703/12956.
Чавез, 2299/161.
СЕС, 441/566.
I samo jedno pitanje, moram da spemujem, jel mogu i sa dr. profila da proverim?
aj i mene zanima
a želim i ja znati :D