Blizanci koji se "nešto" dogovaraju

1. E sad to nešto može da bude bilo šta. Blizanci koji čavrljaju o nečemu a nije razumljivo postali su hit na jutjubu. Možete napisati svoje dijaloge ili ubacivati titlove. Pošto ja nemam program a i da imam ne bih umeo, ostavljam vama da se lepo zabavljate i da nas nasmejete vašim kreativnim i duhovitim dijalozima.
    http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=player_embedded

Bez spema.

2. Ја бих поставио нешто, али сам непримјетан у овој гужви.

3. Hahaha kraljevski video,popravio si mi dan .

4. Знао сам да је чарапа у питању! :Д

5. Вуче, ај на питање аутор - одговор модератор. Помињу тамо да као ктитор можеш ући у туђе дефке преко линка. Није ми јасно, сви кажу да не могу....

6. @lemaja, prevod je baš originalan a klinci su ekstra

7. Evo ga još jedan prevod
    (neće da linkuje).

8. Ahahahahahahahahahahahahah, auuu kako je ovo dobro, ahahahahahahahhaha.
    Koji su carevi klinci...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.