Prijava

Kako stojite sa ovim stvarima, ima li neko da se baš razume?

Treba mi pomoć, uzo sam neku nokiju sa saimbijan verzijom softvera, default mape su golo govno tj u "ovi maps" koje su po defaultu nokiine nema Srbija, imaju sve zemlje regiona ali Srbija ič.

Koji softever predlažete, gde ima da se skine, kako da se unlokuje i ostala govna. Bilo koja pomoć je dobro došla.

Kao garmin je keva, e bilo bi do jaja kada bi neko da link, ne mora garmin, bilo čega drugog da za da provereno radi na nokiji? u pitanju je model c5 al mislim da to nema neke preterane veze, da je za sve simbijan telefone isto?

imas par verzija simbijana, ima razlike. Evo ti sajt pa potrazi morel se nac to sto ti os.
www.mobile9.com
Izaberi svoj telefon i trazi po software ili tako nesto nedje.

fala Remac, saće vidim

ma to je kurac od sajta :)

al nema veze naću već neko govno samo oko svake stvari na kompu moram sam dobro da se izdrkam da bi namestio jebem ti tehniku

jebi ga, ima dosta stvari tamo, a vjerovatno imas na nekim forumima, pogledaj sajt http://www.mobilnisvet.com/
Tu nadji svoj telefon, i pogledaj dole u komentarima da li je neko pitao za te mape (a vjerovatno jeste), mozda je neko i stavio da se skine program ili mape.

Ремац ти већ написа оно што ја хтедох. Ту само нађеш свој и то је то. И брати пажњу тачно који је модел, јер нпр ц5 имаш пар модела.

Imas za ovo odlicnu temu na ovom sajtu, skines Garmin, unlock-ujes, skines mape, ubacis, sve radi besprekorno. Ja sam instalirao na 2 telefona bez problema. Tesko da ces negde naci sve na jednom mestu kao tamo.

Jericho pozdrav i hvala. Skinem sutra pa isprobam!

Ćale ima Garmina na C5, a ja ne C6. Moram da nađem instalaciju da bih ti objasnio postupak, nije baš jednostavno. E da + za avatar.

Odradio sam

Ovde leži suština cele priče....

dosta slično kao i Jerichovo rešenje samo sam se ovde bez greške snašao, tamo me je karalo ubacivanje mape... uglavnom odavde šljaka savršeno, bar za Srbiju.