Prijava

Naime otkad su ubacili ovaj novi player gde full screen ne radi bas najbolje i koji ima opcije za usporavanje meni isti ocajno radi, pa me zanima da li je to nesto do mene ili i vi ostali imate isti problem.

Ja pojma nemam o cemu ti pricas, meni sve normalno kao i uvijek.

lazes,slobo,ko sto si i 90ih lagao

!!!

Da sam lago lago sam ping mi velik bio.

Klikni na normal pored 360p i videces.

Možda nisam shvatio šta oćeš da kažeš, al' probaj da smanjiš sa 360 ili 480 na 240, onda dobro radi....

Се мени чини, или су кренули са масовним брисањем музичког садржаја са ЈТ? Наводно због пиратерије.

Ne cini ti se Burzume, u dva dana mi je nestalo pola favoritesa...

Мораће опет да се скида зика у мп3 формату лололо.

Ma nekako sve koci, kada izadjem iz full screena kao da mi je selektovano, pa kada otvaram pesmu treba mi daleko vise vremena itd, iako mi je net brzi nego sto je bio dok je postojao stari program.

Burzume bio sam kod burazera u Nemačkoj, tamo je nemoguće naći 95% pesama......pizdeo sam ko nezdrav!!!

Увек има рапидшер/медиафајр линкова, још нисмо изгубили. Мада бих искрено волео да се скроз укине нет пиратерија, имало би неку драж. Цимање око зике као некад.

Цимање око зике као некад.

brate, juriš kasete po uličarima samo tako lololol

Ма нема теоретске шансе да они скроз забране и истребе пиратерију. Поготову кад је музика у питању. Мене то за јутјуб и не брине толико, пошто све што слушам имам у мп3 формату. Кад ми се нешто свиђа, одма' скидам са торента, ко ће се цима по јутјубу сваки пут...

Не могу све да скидам, почео сам, али форсирам ЈТ, јер оно, волим три песме на албуму, који ће ми цео. Не волим оне њушке што скидају целу дискографију а готиве пола другог албума на пример. Од скоро сам прешао на мп3, нисам форсирао мп3 има три године, сад почео поново.

Опет кажем, раније се исцимаш за албум, преслушаваш гомилу пута, и јебено опет. Данас скинеш албум за 5 минута, не преслушаш ни два пута са неком пажњом јер ти је све доступно. Не скидам ништа ново док темељно не преслушам оно што већ јесам, или док ме не смори.