Evo tražio sam neke pozadine u skladu sa starom verzijom pa se sjetih dobih starih bablsa..
Napravio samo još nekoliko boja , pa reko' šteta da se baci možda će nekome koristit'.
Zeljena
Za đevojke i dukatlije purpl
Orandz
Malo jebačkija plava
I crvena
Uživajte.
Вучице и Шерлоче, еда ли сте у опцијама Кастм Вуке кликнули на опције "Isključi preuzimanje definicija" и/или "Označi sve definicije kao pročitane nakon otvaranja popup prozora"
Л0Л
Фала Едиша :*
Eddie
лолол :**
Шерлок
Evo malo preradih evu Edijevu , nije loša.
Зна Мурињо
Је л и вас јебе оно да вам стално пише да имате 5 непогледаних постера?
Comatose
Стално.
gamby
Аха.
Зна Мурињо
Много ми иде на курац, па рекох да питам :)
Nata4Mika
Мене јебало, сад нема више.
Izzie
Сваки дан, једно пет пута.
Vučica21
Kostiću, ne prikazuje mi nove odabrane defke ni postere. Šta se dešava?
Шерлок
+1
Mada postere i ne mora da mi pokazuje ...
POMAŽI KOSTIĆU
Шерлок
Evo tražio sam neke pozadine u skladu sa starom verzijom pa se sjetih dobih starih bablsa..
Napravio samo još nekoliko boja , pa reko' šteta da se baci možda će nekome koristit'.
Zeljena
Za đevojke i dukatlije purpl
Orandz
Malo jebačkija plava
I crvena
Uživajte.
YeahBatch
Evo, ja koristim ovu ciganjsku.
Шерлок
lolololol Levandro , aj printskrinuj samo da vidim kako izgleda života ti.
YeahBatch
Цар
Вучице и Шерлоче, еда ли сте у опцијама Кастм Вуке кликнули на опције "Isključi preuzimanje definicija" и/или "Označi sve definicije kao pročitane nakon otvaranja popup prozora"
SeljacinaAlfaSeljaci
Bicarko, bolje bi bilo bez njega...nemam nista protiv lika, al' mi nekako lepse samo sa grbom.
Шерлок
Samo ću baciti smiješak na gornji desni ugao , al' pretpostavljam da si to namjerno ostavio otvoreno radi fore :)
YeahBatch
E, jebiga, nemam sliku ovog kvaliteta samo sa grbom. Stavio sam sliku zato sto mi se svidela, ne zbog Evandra.
YeahBatch
Ja to ne zatvaram olololo
Salim se, stavio onako iz zajebancije.