Vremenski kolaps. PREDLOG poboljšanja BAG-a

1. Pored toga što sat na Vukajliji traje 45 minuta, a dan (otprilike) 2, pa se izgubiš dok provodiš sate i sate na njoj, ne znaš ni kada je šta napravljeno, a tek koliko si dana za kompom.

Primer od pre minut:

uuu, odabrana definicija.
    Video sam je pre par dana.
    Mislim da sam stavio i u omiljene.
    Jesam.
    "Definisano, juče".
    Šta koji kurac?
    :pomeraj miša na "juče" potez:
    Sun May 15 20:49:34
    :pogled prema današnjem datumu:
    Pre 2 dana?

Predlažem da se sat postavi na racionalnih i normalnih 60 minuta (ne mogu ni da zamislim kako je došlo do ovog baga. Pa nismo u školi), a dan da se postavi na 24 sata.
    Sve nakon 23.59, da pređe u juče.

Znam da je glup i nepotreban predlog, jer bi to ionako trebalo tako da radi, ali vratimo se u normalu, jbt. Počeo sam da gubim osećaj za vreme.

2. Ma nek ukinu vrijeme, koj će nam kurac....

3. PREDLOG poboljšanja BAG-a

Ja sam mislio da se mi borimo protiv bagova, a ne za njihovo poboljšanje.

4. Лоло Брусе. :))

Ја сам за, иако није неопходно али ето. А ти, Стефане, потражи стручну помоћ ако већ губиш осећај за време. :)

5. Sad svugde umesto ''malopre'' piše ''pre 10 minuta'', šta li si sad uradio?

6. Nisam obratio pažnju - da ne fali neki mod možda? :))))

7. Као да је битно шта пише.

8. Ево видим сви на мод форуму се слажу са тобом Стефане...

9. Nema Džankija :) Kod mene je sve ok. Namesti na kompu vremensku zonu kao što treba.

10. Imam dojavu od Dzankija, i on je za ukidanje vremena. Iz dvojke u keca.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.