Prijava

Nekada je lakse naci neku temu u guglu, ali nisi morao da se logujes opet kada je nadjes ako si ulogovan u drugom tabu, sad moras. Ili vratiti kako je bilo ili omoguciti da te kao na recimo YT nakon ulogovavanja automatski vrati na stranu na kojoj si bio pre ulogovavanja.

Poslednje aktivne teme u kojima si ucestvovao da se promene. Da ti belezi tvoje poslednje postove na nekim temama, kao tvoji komentari. Desi se da trazim neki svoj post ili link koji sam stavljao, recimo pesmu, odem na moje poslednje teme i nadjem sta slusate trenutno i tvoj post su zakrcili sa jos 323525 i onda premotavas. Tako bi samim tim mogao odma da se bacis na temu dokle si ucestvovao u njoj i morao si da se izlogujes i odes negde i kada se vratis posle nekog vremena jednim klikom si tamo gde si stao i nastavis citanje i ucestvovanje.

E to, da mozes da nastavis diskusiju onamo gde si poslednji put bio, a ne da listas.

Za, za teme u kojima si učestvovao.
Ali ovo prvo nisam skontao. Meni je uvek ulogovan.

Ali ovo prvo nisam skontao. Meni je uvek ulogovan.

preko mozile sam... i otvorim novi tab da nadjem neku temu. Nadjem temu, otvorim je i nisam ulogovan u tom tabu. Juce mi se bas to desavalo

предпостављам да ти у адрес бару пише www1.vukajlija.com ? Знам за то.

предпостављам да ти у адрес бару пише www1.vukajlija.com ? Знам за то.

jeste korle. sad sam proverio, vazi za forum za def normalno

Ili 1, ili 2, ili 3.
To je po serveru.
Ništa, uloguj se na sve servere, pa nećeš imati problema sa tim. :)

Da ti belezi tvoje poslednje postove na nekim temama, kao tvoji komentari. Desi se da trazim neki svoj post ili link koji sam stavljao, recimo pesmu, odem na moje poslednje teme i nadjem sta slusate trenutno i tvoj post su zakrcili sa jos 323525 i onda premotavas.

http://vukajlija.com/forum/teme/24483-predlog-odlazak-na-mesto-posta

To već ima na komentarima.
http://vukajlija.com/recnik/komentari

Ako u rubrici "tvoji komentari" klikneš na onog ko je zadnji pisao na definiciji, odvešće te na njegov post. Ali, ako klikneš na ime definicije, odvešće te na tvoj poslednji post.

nem0 i ja sam jos pre isto predlagao .. reko ajd proslo je pola godine, da probam opet