Prdenje po Djordju Balaševiću

1. Izvol'te!!!
    Naravno svaki hejt mora da bude argumentovan!

Mrzim ga zato što :
    -Glumi Lalu, a iz Hrvatske je!
    -Priča isforsirani lalinski naglasak!
    -Nema pojma da peva!
    -Čepi se Hrvatima!
    -Čepio se Titu!
    - je arogantno govno!
    -Zbog izjava tipa-ustaje u 5 ujutro da se prošeta, jer kasnije njegov grad smrdi na izbeglice!
    -ima slab sfinkter na čmaru od previše naskakanja na tudje kurčeve i zbog toga nosi pelene za odrasle.
    - kad bi ga šutnuo u dupe kad ne nosi pelene izgovnjavio bi mi cipelu.
    - ga gotive sredovečne službenice i drndaju mindzu na njega u pauzi radnog vremena.
    - sebe naziva kantautorom!
    - je popularan u širokim narodnim masama, ja gotivim samo andergraund muziku, zato što sam hipster.

http://www.youtube.com/watch?v=0XX3BT2B05Y

2. Evo ovako, meni pričao lik čiji ćale je bio zastavnik JNA u Virovitici sa Balaševićevim ćaletom da ovaj nikad nije u vojsci imao frke nego je ceo rok proveo svirajući po vojničkim klubovima tadašnje Juge... dakle nema ništa od druga do groba - ni suvenira, ni upale zgloba... DISCLAIMER: Ne tvrdim da je istina, samo prenosim, pa ako su lagali mene...

3. Ajooj, ja ne volim ovo. Kao da citam Skandal.

4. Partizankamara, sori ako ti ubih temu.

5. PATETIČNI majmun na čije tekstove i pesme se loži mnoga istripovana raja što ja ne kapiram.
    IRITANTAN HRVAT o kome nisam imao mišljenje sve dok nisam čuo za onaj njegov ispad u hrvatskoj gde se nešto iskenjao na račun srpskog jezika kako bi se učepio publici koja je zbog toga i platila kartu.

Đ. B.

6. Nisi ti kriva, nego je on previše mejnstrim, pa je tema nekomercijalna, ali ja otvaram samo takve teme!

7. Нервира ме кад прича оно грлено Ш, а зна нормално да каже то слово.

8. IRITANTAN HRVAT o kome nisam imao mišljenje sve dok nisam čuo za onaj njegov ispad u hrvatskoj gde se nešto iskenjao na račun srpskog jezika kako bi se učepio publici koja je zbog toga i platila kartu.

Говнар као и сви остали... Рођену кеву би карао на сцени за карту више. А песме су му говно реално...

9. I kad je uzeo pare za film od pokrajine pa ih obrtao u banci pet godina i onda snimio dugometražni spot, a te godine mali umetnici dobili patku da šiljkaju umesto sredstava za rad. Čak ni SULUV nije imao za struju...

10. super tema! evo ja ću sada c/p sa one:

odvratan je.

pesme s početka su ok, simpa, a neke čak i kul. a onda je počeo da se ponavlja, više nije imao šta novo da kaže i sada su mu sve pesme na isti kalup i smaaaarajuuuuu!

ajd što se uvlačio titu, al što se uvlači ovako hrvatima! to mi nije jasno nikako...

dalje, čovek je takva pičkica da to nije normalno! preko one njegove olivere je prešlo pola srbije, nije je jebo samo onaj koji nije pitao, a đole sve to odlično zna.

ima jedan čuveni skandal kada je njegovu ženu natezao kostić, a onda je šutnuo zbog nataše bekvalac, pa kada su se njih dve srele na miločeru, olivera skočila na bekvalčevu i potukle se na red plaže. kada su to prenele novine, đokica je napisao kolumnu u nekim dnevnim novinama (ne znam kojim, ima na netu ako nađem proslediću" gde je napljuvao novinare kako tako smeju da pišu o njegevoj oljici! a o onoj njegovoj kobili od ćerke bolje i da ne počinjem. ona je završila faks i zaposlila se u pozorištu zahvaljujući mami kojoj nije bio problem da raširi noge gde treba, jer je žena ninfomanka. i jovana je imala skandal sa istom onom bekvalčevom (a ta je tek radodajka) - potukla se sa njom na salašu 137 i to ni manje ni više nego oko sergeja trifunovića!

i sad, kako ja mogu da poštujem lik i delo takvog ljigavca koji se dodvorava hrvatima i kao pizda pizdinska trpi ispade svoje ženice, i još napada novinare što prenose njene avanture... on će meni nešto da palamudi i "objašnjava" svojim pesmama.... svašta...

11. e da, on se zabavljao sa nekom ribom pre nego što je otišo u vojsku, trebali da se venčaju i sve, i dok je bio u vojsti ova raspala ga navata, a ona što ga čekala kod kuće saznala to iz novina!!!!

12. Meni se njegova muzika ne sviđa, a o njegovom životu ništa ne znam. Hvala Lemaja! :))
    Nekako sam ga mimoišla što se slušanja tiče, i jedva bih tri njegove pesme mogla da nabrojim. Na onoj temi sam pokušala da odslušam bar jednu pesmu, pažljivo, do kraja. Nije mi uspelo. Dosadno mi, i patetično, a inače volim sentiše... Ne zvuči mi dovoljno uverljivo u onim emocijama.

13. Gotivim tekstove, muziku slabije, a ide mi na kurac što sere o politici i pljuje Bosance.

14. PANONSKI GOVNAR !!!
    NEK IDE U HRVATSKU I NEK TAMO BUDE HRVATSKI GOVNAR !