Nestali posteri
  • kaizen

Danas sam hteo da malo počistim postere i odlučio da uklonim one sa manje od 100 poena, jer sam mislio da takvi nikome ni neće nedostajati. Vidim pogrešio sam (mada malo sam i rasterao posterdžije, nije to ni loše ;).

Pokušaću da vratim postere za koji dan.

• Bruce

što se mene tiče, ja imam 11 komada sa tek nešto preko 100 poena, ladno možeš sve pobrisati ako će to pomoći radu sajta - ionako su svoju ulogu odigrali :)

• Obozavalac_fanova

Sram te bilo! Već smo ja i moji drugari posterdžije krenuli da obaramo sajt!

• Здравко Дрен

Pokušaću da vratim postere za koji dan.

nemoj, ljubim te.

• [
    banovan

Ne vraćaj! Mada brate, najgori od svih postera (Snežana i 7 jegera) ima najviše pluseva, tako da ne znam kakvo ti je to onda merilo kvaliteta...

• Букснетина™

Брате, Каизене, ај' молим те обриши онај Снежана и седам јегера постер И ОДМА' УПЛАЋУЈЕМ КТИТОРА НА ГОДИНУ ДАНА!!!!

• GM

Надам се да је оно "са мање од сто поена" била зајебанција!

• kaizen

Nije, što?

• shitbrix

najgori od svih postera (Snežana i 7 jegera) ima najviše pluseva

Ja mislio da je taj obrisan.
    Daj link.

• [
    banovan

Kaizene neki dolaze na sajt samo da bi napravili poster(kojeg ne odobre modovi) i koji kače to na fejs. Naravno da ima malo pluseva, ali kome to smeta kad ga ne vidiš u najnovijim posterima? Oni to prave za sebe i svoje drugove sa fejsa. Jbg, tako ti je to :)

• GM

Па могу да окачим слику похованог говнета са натписом "Поховано говно" и гарант ће добити више од 100 поена. А с друге стране виђао сам скроз ОК постере који имају мање од тог броја (неки чак и са негативним скором). Било би лоше обрисати их, а и не би било фер према ауторима.
    Чекај, сто поена укупно (плусева и минусева), или сто плусева?

• urrad

Razlika sto poena.

• Букснетина™

Обришите Снежану! Ктитор годину дана!!

• Mr. Moon

Šefe, nije ti dobar kriterijum. Nije da mi je nešto žao postera, ali mnogi su napravljeni u vreme kada poseta nije bila toliko velika i kada posterisanj nije bilo popularno. Ima mnogo odličnih postera koji imaju mali skor samo zato što nisu zapaženi.
    I nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali Zezatorova opaska za "Snežanu i 7 Jegera" je potpuno na mestu.

• Здравко Дрен

aj šibnite link za snežanu, ja to nisam video.
    pa ću ja da je obrišem gumicom s ekrana

• urrad

Bolji kriterijum je da količnik pluseva i minusa bude 10, a ne razlika 100.

• S

Šta bi sa onim:

Ocene nisu merilo kvaliteta

?

Šefe, nije ti dobar kriterijum.

Slažem se.

• Букснетина™

količnik

Ау матори, ову реч нисам чуо од четресдруге!