Pogledajte teme kao što su JEBANJE ili Noletovo kuče nije moglo do toaleta, možda su sjebane i neke druge teme, ne znam...
Kako kul.
Сос се зајебава. Дај линк са то Нолетово куче да поправим и тамо, јебање сам поправио.
:D :D
Pročitao sam ''Bog koji se javlja na pojedinim temama''.Da.Potpuno neinteresantna informacija ali eto.
i ja sam to videla, nisam samo ja luda, jes!
Ево, поправљено је и Нолетово куче.
hahahhaha. peki, oba tvoja komentara ma ovoj temi su me zasmejala.
peki, drago mi je zbog tebe :D
Ја поправљам! :))
Hvala Peki, Noletovo kuče i Bog će ti platiti :)
Имаш ону тему за то! :))
Хахахахаха чим сам видео СОСОВО име знао сам да је нешто исхаварисао аххахахахахаха легенда лоололлолоолол
Sjebao i ovu temu xD
Sos je hakovao i igrajmo.se
Sos je Bugar?
Сосе, мани се, схватили смо.
ok, mada nisi moro brisat :) idi na edit pa vidi kako to radim ako te zanima, eno okacio sam opet na jebanje
Видео, и пробао. Немој више. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/28153-heksball-liga-vukajlije-1-1?strana=25#post_1402728 Edi sisa!
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Pogledajte teme kao što su JEBANJE ili Noletovo kuče nije moglo do toaleta, možda su sjebane i neke druge teme, ne znam...
Kako kul.
Сос се зајебава. Дај линк са то Нолетово куче да поправим и тамо, јебање сам поправио.
:D :D
Pročitao sam ''Bog koji se javlja na pojedinim temama''.Da.Potpuno neinteresantna informacija ali eto.
i ja sam to videla, nisam samo ja luda, jes!
Ево, поправљено је и Нолетово куче.
hahahhaha.
peki, oba tvoja komentara ma ovoj temi su me zasmejala.
peki, drago mi je zbog tebe :D
Ја поправљам! :))
Hvala Peki, Noletovo kuče i Bog će ti platiti :)
Имаш ону тему за то! :))
Хахахахаха чим сам видео СОСОВО име знао сам да је нешто исхаварисао аххахахахахаха легенда лоололлолоолол
Sjebao i ovu temu xD
Sos je hakovao i igrajmo.se
Sos je Bugar?
Сосе, мани се, схватили смо.
ok, mada nisi moro brisat :) idi na edit pa vidi kako to radim ako te zanima, eno okacio sam opet na jebanje
Видео, и пробао. Немој више. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/28153-heksball-liga-vukajlije-1-1?strana=25#post_1402728
Edi sisa!