Stripoteka
  • VanGoga

Minus,Fejz :)
    O'ma da si se bacio na iščitavanje!Gle' šta ti je sve u ponudi! :))
    Sve sam "krem de la krem" strip-baštine :))

ED:Alf je čudo bio osamdesetih,ali sam ja "padala" na seriju! :))
    Nisam ni znala da je i strip postojao :)

• velikiblek

omiljeni strip alan ford:)
    neprevazidjen

• Panzerfaust

Судија Дред и Бетмен два најбоља стрипа икада!

• Хујо Смрад

Bilo šta od Lobačeva.Legenda.

• J

Više volim japanske mange, ali od "westerna" uglavnom mi se više dopadaju evropski (francuski naročito) stripovi jer nekako su mi svi ti američki super heroji bzvz i od svih mi se jedino sviđa šišmišman.

• cornelije

Alan Ford i od ovih novijih kad izadje u zabavniku Bleksad. Jel ima negde Korto da se nabavi?

• musssashe

zna li neko koliko kostaju polovni stripovi? postoji li neko ko bi mozda prodao hrpu stripova za neke pare...normalne naravno

• Stormborn

Pročitala sam određen broj stripova, pola se i ne sećam jer su završili ko zna gde kad su se babine komšije selile, a oni su mi bili najveći izvor. Uglavnom, Komandant Mark, Veliki Blek, Dilan Dog, Spajdermen, Iks men, Mister No, Plašt i Očnjaci, Škorpija, Tintin, Fleš Gordon i još krš tako stripova što su izlazili po nekim novinama. Imam neke ukoričene, sto godina starije od mene, među kojima je i prilično kul Princ Valijant i recimo Porodica Tarana, Rip Kirbi, Fantom, ne mogu sad da izvučem još koji iz mozga.

• Dunn

Jel čitao neko Leo Palpa?

http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/leopulp/leo0001.jpg

Prilično je dobar strip, ima dobrih fora i isprdavanja na račun holivudskih glumaca. Prilagođavanje prevoda je radio Prljavi Inspektor Blaža. Za sad su izašla samo 3 broja (izlazi na svakih 3-4 godine), a uskoro se očekuje i četvrti. Ja sam nabavio sva 3 onomad na sajmu knjiga. Preporučujem svima koji nisu da ga pročitaju.

• Цоле

Ја сам читао Палпа имам сва три дела...добар је... Већина Бонелијевих стрипова као и уопште италијанских су много бољи од Америчких... Читао сам јао као мали Марвел стрипове, али не могу се они поредити са Загором, Диланом Догом, Мистер Ноом, Мартином Мистеријом...
    А наравно ту су и они за мало млађе као што су Астерикс или Изногуд које још увек волим да прелистам...баш сам пре неки дан читао у забавнику Изногуда.

• Храбри Краљ Џофри

Postoji li negde nekakav sajt za skidanje tih stripova, mene Konan pogotov zanima kao i Zagor.

• Храбри Краљ Џофри

Hujo, ta stvar JEBE! Gde li se može naći mamu mu?

• Цоле

Јао и ја сам чуо за то...само не знам где има да се узме...

• DylanDog

имам ја ал не дам :)

тко краде птице краде и бизоне лолололо

• cornelije

http://www.happynovisad.com/slike/stripovi/dd_vc_047.jpg
    Данас прочитао овај број Дилана. Никад раније нисам читао Дилан Дога али видим да је стрип врх. Раније читао Тинтина, Алан Форда, и оно што изађе у Забавнику. Јел има негде да се купе старији бројеви Дилана, јел има у Трафици?

• Цоле

Имаш у Трафици, стрипотеци Дарквуд и код оних уличних продаваца на Зеленом венцу...

• DylanDog

Никад раније нисам читао Дилан Дога али видим да је стрип врх

Живот добија на смислу је л да? :)

Окрени задњу страну стрипа имаш мејл и адресу и можеш да поручиш све бројеве ако не, онда имаш у трафикатима,дарквуду или можеш да завршиш преко Марчела пошто он ради редакцију....

Ако волиш ДД пробај и хелблејзера,константина,хенкока...они су мало тежи за набавити али квалитетни су стрипови