Prijava

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=08&dd=22&nav_category=167&nav_id=536650

Zna li neko sta se uopste dogadja tu?

"Mediji prenose brojne skandale iz njenog privatnog života i istovremeno dodaju i da se njen dečko povezuje sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif."

Tranvestitski doktor, pseca prostitucija, SKK!

Стави здрав линк. Ич те не разумемо.

hmm, nece nesto, evo iskopiracu ceo clanak

Ostavka ministarke zbog orgija?
IZVOR: JUTARNJI.HR
Ljubljana, Zagreb -- Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal podnela je ostavku zbog skandala sa malverzacijama, kokainom i orgijama.


Ostavku je podnela prošle srede i time je, kako piše "Jutarnji list", zamalo pala vlada premijera Boruta Pahora.

Mediji prenose brojne skandale iz njenog privatnog života i istovremeno dodaju i da se njen dečko povezuje sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif.

"Jutarnji list" daje detaljan opis životnog puta Katarine Kresal, koja je 2007. godine izabrana za šeficu Liberalnih demokrata Slovenije.

Mediji je opisuju kao jednu od najmoćnijih žena u Sloveniji, koja je 2009. godine dobila nekoliko laskavih titula - političarka godine i naj Slovenka.

Slovenački mediji su je optuživali da šmrče kokain, pomaže majku i rodbinu u raznim prevarama i malverzacijama, dopušta svom službenom vozaču da je vozi brzinom od 200 kilometara na sat.

Navodili su i da je u ljubavnom odnosu sa advokatom Mirom Senicom, koji je navodno najzaslužniji za njen ulazak u visoku politiku, a koga su neki od medija u Sloveniji povezivali sa seksualnim orgijama s psima bulmastifima.

Slovenački dnevnik "Finance" nedavno je objavio kako je Kresalova bila produžena ruka bogatih Slovenaca koji su preko nje ostvarivali političku moć.

Katarina Kresal je rođena 28. januara 1973. u Ljubljani.

Sa 23 godine diplomirala je na Pravnom fakultetu u Ljubljani, a tri godine kasnije položila je i pravnički državni ispit. Njena karijera tada munjevito kreće uzlaznom putanjom. Godinu dana je radila u ljubljanskom Okružnom sudu, a 2000. godine postala je savetnica za pravna pitanja iz područja privrede i korporacijskog prava. Istovremeno postaje i članica nadzornih odbora u firmama Delo Tiskarna, BTC Terminal i Kostruktor.

Nakon što je 2007. preuzela kormilo Liberalnih demokrata Slovenije, koji su 2008. ušli u slovenački parlament i postali partner vlade Boruta Pahora.

Dodaju i da lepa ministarka, sada u ostavci, voli dobru ambijentalnu muziku, da obožava Kafku i Hadrijanove memoare, gleda romantične filmove i pije belo vino.

Katarina Kresal ostavku je podnela prošle srede jer je nezavisna komisija za suzbijanje korupcije u svom izveštaju navela da postoje elementi korupcije u ugovoru koji je njeno ministarstvo sklopilo s privrednikom, prijateljem advokata Senice, o iznajmljivanju prostorija koje pripadaju Ministarstvu unutrašnjih poslova.

А ко је она? :)

Аха сад видим

Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije

Ау, велика личност :)

http://www.njena.si/galerija/albums/userpics/kategorije/Osebnosti/kresal_katarina.jpg
Да се не лажемо, опростио бих јој и Џекија и Рекса.

ma ja mislim da je to sve izmisljeno
ne znam kud je ona jadna uopste usla u politiku
lijepa je mlada i pametna, trebala je nasamariti neku budalu punu para i uzivati u zivotu a ne sa politicarima bakanski ulaziti u kostac, sve krmak do krmka kojima zene sluze samo da razvlace pitu i natezu kitu

ima sliku sa golim sisama :)

Видео сам и ја кад сам гуглао. :)

Колико би овај форум био боље место, када би више људи следило пример аутора Значи ја и отварали теме искључиво о људима чије се голе слике могу наћи на нету.

А јел би ви Катарину Кресал?

pije belo vino.

Лолололо које бело вино?

ЕДИТ: на 1:51

http://www.youtube.com/watch?v=y8fobrXipGs