Гатање у шољу КАФЕ

Овако, ово је тема у којој ви кад попијете кафу, сликате и поставите слику ође, и онда ће се наћ неко (рачунам на ђевојке које ''знају да гатају'') да напише оно што види. Прецизирао сам кафу да не би сликали како се каките у вц шољу јер бих ја то први урадио.
Али без спема и срања, мислим мени је кул да слушам тако те приче кад неко види нешто као у шољу :)Ево ја моју за почетак иако пијем кафу једном у сто година, а још рјеђе је преврнем, сад из зајебанције то урадих и нешто ми се свиђе како се оциједила:)

Анонимни извор ми је послао ово, па кад сам видио и ово Бруце-ово, скоро па исто :)
izlazi ti neki teret; imaces manji dobitak u kuci; kroz 2 dana ces imati neki sukob ili svadju sa ortakom, kojeg ce neki treci ortak potpaljivati i orabrivati na to. nevezano za to, imaces i razgovor sa nekom svetlijom zenskom osobom, koja ti se prilicno dopada, nesto ces je moliti, i mislices da ona u svojim rukama "drzi kljuc tvoje srece". imas i slovo J, sto mu dodje slovo ljubavi (neam pojma na koju foru, al tako mu dodje) sto moz da se protumaci kao procvat neke romanse... al nije ti se bas nesto otvorila solja...