Prijava

Начи пишите све што знате о овој легенди ! Нисам знао где да ставим ову тему, па сам је метно на форум у категорију типа Спорт и живот, а нека је шефови из категорије модератори преместе на друго место ако ово не ваља !

http://vukajlija.com/recnik/autori/131477

Начи, фала на теми, браћела. Саћемо да дискутујемо лепо о овом авангардном азтору на тенане, врсте лаганини.

Pravi podforum .. Pantela je život..

Е, па да пробијем лед питањем. Да ли сте мишљења да је ово нечији дупли налог, или као и ја мислите да се Марко нама свакодневно јавља из унцем окупане Атине? ЈА МАРКО!

Mislim da je Pantela video da ga ovde mnogo prozivaju i nije se naljutio. Ne, mnogo je on veliki šmeker za tako nešto, samo je rešio da nam pokaže da je on prava legenda i onda nam piše iz suncem okupane Atine, svakodnevne poruke.
Ja sam prvi grešio za Pantelu i sada to ovako javno priznajem i kažem:
PANTELA BOGOTAC.

Па знаш како бурке, ја мислим да је ово стварно Панта и носи круну типа краљевску. Сад вероватно лади јаја у Мајорци или неком другом шпанском насељу типа град, мада можда јебе из неког села. Све у свему, ово је Пантела сигурно и нико не може да ме убеди у супротно !

Пантела аутор врсте најјачи начи матира у методом лева статива-десна-лева-еврого у стилу прекаљеног голгетера!

Шоми, стави линк до профила у први пост.

ЕДИТ: За Џонија. Ево потврдио је твоје речи овде.

Kacam ja fazon subjekat u nekoj rečenici uvek se uz prihefta neki golgla tipa: matiro, savlado, zatreso, ufatijo gošu na nozi vrste kriva i da ne navodim dalje. Čuje Pantela da ga pljuju al neka radi i ćuti. Ljubac

Divi me što pišem latinicom, oprosti oče!

ahahahahahahaahahahahaha

Ja ne mislim da je ovo pravi Pantela, jer nisam još nigdje čuo da on ovako priča, ali ko god da je, kida komentarima i defkama.

Кацам игро у граду типа Светлости

http://psg70.free.fr/pantelicm1.JPG

Nači ja sam kolko juče izrazio sumnju da je vukajlijaš vrste Dankan ustvari andrkavr Pantela što e on odbio (nači dobar igrač bio Ferguson, igro on sPantelom i Stankelom turnir u malom fudbalici tipa noćni, nači kakav je go Pantela dao bruka, Stankela ga ljubio a Dankan neverue). Pošto e to ovaj odbacio kao nači nemoguće, moj pik vrste drugi je braćela Roki Bilbao...

sereš da je polugol :D

Јесте полуго, кад је расан. Аудиторе, нисмо ни ја ни Роки, и он не веруе како добар Пантела.

Пантела је полуеврого!

Шоми, ако ош вечерас до града типа кеј јави се поруком врсте приватна.