Prijava

Дакле, хипохондари. Да ли сте се икада триповали да болујете од нечега? Ако јесте, о чему се радило? Износите ваше најдубље страхове које сте сами истриповали.

Ја сам мислио једном да имам сиду. Био сам у трећем разреду основне школе и гледао сам на тв-у да су симптоми сиде црвене руке итд итд. Е онда сам провалио да су ми црвене руке и, наравно, повезао са сидом. Мислио сам да ћу умрети и јако сам се скењао. Моји су мислили да има проблема у школи, а не да сам смртно заражен. Касније се испоставило да сам здрав и тада сам се осетио као поново рођен.

Имао сам и туборг на мозгу а сада имам рак коже. Ваљда ће све бити океј.

туборг на мозгу хаха, ја лично не, али кева ми редовно отима комп због трипова да јој је нека колегиница (или она сама) болесна

Хипохондари су слепаци. Треба им преписивати плацебое да не би безвезе губили живаце.

мени једном преписали плацебо лек и нисам хтела да пијем то јер сам се осећала ко ретард и изневерено од стране лекара што ми није поверовао!

Трипујем да имам менингитис цео живот. Отуда ми бивши ник.

Увек кад се ознојим, журим кући да се пресвучем.

Мислим да је множина хипохондри, тј. да постоји непостојано А.

Но, небитно.

Имао сам 13 година и неку проливчину, повраћање, мајка ми давала неке минералне растворе да се повратим, хтела да ме води у билницу да примам инфузију. Ја узео енциклопедије Лексикографског завода Загреб (пошто тад нета није било), и неке кевине фармаколошке књиге с факса да се информишем шта ми је и дијагностиковао сам колеру. Сви симптоми су се поклапали. Кад сам легао да спавам, триповао сам да нећу да се пробудим.

Једном ме био ухватио ишијас од неке повреде на баскету ваљда, па сам сконтао како имам рак кичме и како ми се ту у крстима увећава тумор.

Са 12 година, кад сам улазио у пубертет, једна брадавица ми је била већа од друге, а ја сконтао некако како је то ненормално што се једна повећава, а друга је закржљала, па сам сконтао како имам рак дојке.

Сетићу се још, знам да има...

Једном сам се уплашио да имам сифилис. Иако никад нисам имао односе, појавила ми се нека рана на уду, дошао сам до закључка да се само длака загнојала и све било после ок. Ово је мало геј, ал ајде.

imao sam tripove, da kad me stomak zaboli da mi je puklo slepo crevo. još ako bol traje par minuta, bio sam u golom strahu. sad više ne

А то за полне болести је посебна прича. Ја ишао једном у поликлинику кад сам истриповао да имам кондиломе. Тета натопи газу киселином и стави ти на пимпек, знаш како пече, јеботе. И тако с тим седиш у чекаоници 10 минута, па те друга тета позове да ти разгледа пимпек под лупом да види има ли каких промена на кожи.

Друг мог друга је добио менингитис, бактеријски менингитис. У болници је целе недеље и у коми је. Стање је тешко, не зна се да ли ће преживети. Шта мислите о менингитису, како се добија и симптоми.

Не знам како се добија, слабо знам шта је, ал се трипујем да га имам ЛОЛОЛО

мрзи ме да се цимам по википедији, али ме занимају узрочници.

Друг мог друга је добио менингитис, бактеријски менингитис. У болници је целе недеље и у коми је. Стање је тешко, не зна се да ли ће преживети. Шта мислите о менингитису, како се добија и симптоми.

Знам да има вирусни и бактеријски. Овај други је жешће зајебан.

Ја сам од овога слободан, само сам једном нешто триповао ово за сису што рече џими, нисам знао што је, али иначе и кад сам болестан, ја нисам.

Valjda, ali samo 2 odsto ljudi dobija direktno.

Са 12 година, кад сам улазио у пубертет, једна брадавица ми је била већа од друге, а ја сконтао некако како је то ненормално што се једна повећава, а друга је закржљала, па сам сконтао како имам рак дојке.

Ahahaha

Ja sam skoro uvek posle seksa sa novom curom tripujem kako ću da zaglavim sve počev od stidnih vaši, preko tripera pa do SIDE. Takođe mi nije strano mi da za svaku glavobolju imam pomisao da imam rak mozga.

Ја сам трипово да имам упалу плућа на крају се испоставило да ми је само пукла плућна марамица ололололо

Сваки пут кад ми отекну крајници трипујем да имам мононуклеозу. Јебем Лига што.

Axaxaaxaxaxaxa
GM je kralj!
Edit: Ništa manje Džimi s rakom dojke!

Ja sam totalni opozit. Meni i kad jeste nešto ja tripujem da nije. Bar fizički. Tu uvek pomaže racionalizacija.
Ali zato nije mi bilo prijatno kad sam učila psihijatriju. Izvela sam zaključak da imam bipolarni poremećaj i još me drži. Ne verujem da ću da batalim taj stav skoro. Nisam baš zaglibila, ali nisam ni sigurna da je samo trip.