Prijava

Nije mi jasno zašto se Ajfonu ne daje više da šutira u situacijiama kada uđe u seriju? Tipa veže dve trojke u 1/4 ne dobije loptu posle, u četvrtoj veže dvojku i trojku, opet isto.

Moj utisak je da je Dule posle +10 u prvoj cetvrtini povukao rucnu. Ne znam koja je poenta bila toga, uglavnom cim se igra usporila, mi prirodno nismo mogli da prismrdimo pod njihovim kosem, i igralo se egal. Nista prirodnije nije bilo nego da je Ajfon gadjao dokle god ga sere, kao sto je i tokom prosle sezone Bogdan gadjao. Vrlo smo perspektivni, Ajfon moze da napravi odlicne pasove, videlo se u prvom poluvremenu, jeste da malo kasni u odbrani, ali tek je dosao, nije ni cudno. Druga stvar, ipak on nije u NBA formi - jer da jeste, igrao bi NBA upravo sada. Odlican je suter, nije los ni asistent, sve u svemu jebace limenke jako.

Prolazimo limenke 100%. Mi igramo EL a oni duvaju. Evo zašto tako mislim.
1) Uigraćemo se do tad, Radonja ne može tri puta da dobije Duleta, a nismo ni igrački lošiji od njih.
2) U životu se sve plaća i vraća, tako da mi igramo EL jer smo je prošle godine nesrećno izgubili, a oni su je dva puta igrali nezasluženo i srećno.

A o povlacenju mrezice (ne diranje, nego povlacenje i mrdanje kosa jbt) da ne pricamo, onaj gejpeder od sudije mrtav ladan gleda i kao sve ok

Po čemu se ovo razlikuje od fenderovog "nadanja o ubijanju grobara". Ovde koliko vidim, ne samo da hoće državni udar, već i "kićenje stabala", što je pretpostavljam aludiranje na vešanja? Tluć je onomad napao sve "navijače Zvezde" zbog posta Fendera, baš da vidim reakciju na ovo.

Evo za nase posetioce iz Skole za decu sa posebnim potrebama i nacrtano objasnjenje - ovo se odnosi na naprednjacku vlast, a ne na navijace, babino magare! Ajde na spavanje, genije, treba ustati ujutru u 7 ne bi li se stigao da se obuces do 10.

Po čemu se ovo razlikuje od fenderovog "nadanja o ubijanju grobara". Ovde koliko vidim, ne samo da hoće državni udar, već i "kićenje stabala", što je pretpostavljam aludiranje na vešanja? Tluć je onomad napao sve "navijače Zvezde" zbog posta Fendera, baš da vidim reakciju na ovo.

sa razlikom sto ovaj prica o politicarima redom zbog sranja koja nam serviraju i zbog zivota kakvim (ne) zivimo, a onaj prica o ubijanju navijaca zbog titule u fudbalu

Ja evo odmah da kazem da bih svakog politicara koji je bio u nekoj stranci od '90. do danas javno obesio, pobio mu porod i zaplenio imovinu. I to nema apsolutno nikakve veze sa sportom a jos manje sa Partizanom.

Realno ima glupih limenki, nekako su i po definiciji glupi - navijaju za Covicev "znate, niko ne moze FMP-u da zabrani kako ce da se zove" klub, a tripuju da je to njihova Zvezda...ali kolicina gluposti koju ovaj Dionisyo isijava je zaista impresivna, cak i za jednog Neroja!

Ne čudi me uopšte suđenje mada me čudi da ni jebeni spiker nije rekao ni reč u fazonu "ne bacajte upaljače" kad su pogodili milosava.Da su tolke stoke to ipak nisam očekivao
O vatanju u prvom poluvremenu da ne pričam

Ja evo odmah da kazem da bih svakog politicara koji je bio u nekoj stranci od '90. do danas javno obesio, pobio mu porod i zaplenio imovinu.

Ja bih ipak pravio privid pravde, pobio svega 95% i ne bih dirao familiju, a naravno od imovine otimao SVEEEE cak i ako je nesto imao pre nego sto je usao u politiku - a imao je kurac moj.

dusan1001
Ne čudi me uopšte suđenje mada me čudi da ni jebeni spiker nije rekao ni reč u fazonu "ne bacajte upaljače" kad su pogodili milosava.

Ja ipak mislim da je Milosav dobio lakat na terenu a ne upalajc od publike, pa se ne bih zaletao sa tom pricom.

A u drugom pol je prisao sudija zapisnickom stolu i ovaj rekao DRUGA OPOMENA, molim vas ne bacajte bla bla.. Znaci bilo je i prve

Ja bih ipak pravio privid pravde, pobio svega 95% i ne bih dirao familiju, a naravno od imovine otimao SVEEEE cak i ako je nesto imao pre nego sto je usao u politiku - a imao je kurac moj.

Aj probaj tako da istrebis neku drugu vrstu stetocine (bubasvabe, pacove, miseve, mrave) i javi rezultat :)

МОД ЕДИТ: оваква вређања нису дозвољена

ma jebacemo ih u finalu. nego bolje sad kiks pa do kraja zna se

Čini mi se da je i Čović prozivan, ali da, ovde je i on političar, nema veze sa Zvezdom. Moram da vam se izvinim, nisam znao da je pozivanje na vešanja političara na sportskim temama ok, čak šta više preporučuje se (isto kao što je nakon davljenja BB i MA, postalo kul daviti), tako i sad, ajmo svi đuture da prizivamo ubistva i sl. jer to je tako kul.

Sva je prilika da tebe Jericho ni u tu školicu za prvačiće sa posebnim potrebama ne bi primili. Tako si nekako jadan da mi te s vremena na vreme bude žao, bez zezanja. Kriv je Ćoki, kriv je Vučko kriv je onaj iz šestog dva što neće da se igra s tobom? :((((

Ostavljam vas da se ubeđujete kako ste namerno izgubili.

Образложићу зашто је ово 20 пута боље и зашто сам од почетка желео ФМП у полуфиналу:

Да смо играли против Цедевите, зговнали би смо их и играли Евролигу. Ал би играо и ФМП, са континуитетом (незаслуженим) 3 године у том такмичењу, са целом државом иза себе и килотонима упумпаваних еура. Ми би смо добили курац, били би смо топовско месо тамо би нас усеравали Лиможи.

Уколико победимо, дугорочни добитак немерљив. Ем што Пичкоусти и Пудлица неће имати легитимитет да улећу ненормалне паре, кренуће на један декрешендо пут чији ће се антиклимакс поклопити са вешањем Пичкоустог на Теразијама кад буде покрао следеће изборе. Катанац, ал овог пута изистински бајо мој. Уколико изгубимо, апсолутно исти курац, динар нећемо добити, али смо покушали да уништимо овај канцер.

СМРТ ВУЧИЋУ, СМРТ ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ ТЕЛЕКОМ. ЖИВЕО ПАРТИЗАН.

Јебено смараш, обуздај мало потребу да се мачујеш с неким због сваког другог поста на овој теми јер имаш обичај да испадаш као из џипа.

ЕДИТ: @Дионисијо

Evo da kopiram misljenje nekog lika, a ja se apsolutno slazem.

Pošto često čitam komentare tipa : Suđenje jeste bilo sramotno, jesu nas pokrali ALI mi smo zasrali ovo,mi smo zasrali ono.... da objasnim jednu stvar: Mi navijači možemo da gledam samo u svoje dvorište i da budemo nezadovoljno nekim odlukama naših igrača, ALI SUDIJE SU LICA KOJA TREBA DA PRIMENJUJU PRAVILA KOŠARKAŠKE IGRE U KONKRETNOJ UTAKMICI, A NE TRENERI ILI PEDAGOZI KOJI ĆE DA PROCENJUJU DA LI JE NEKO ZASLUŽIO DA POBEDI ILI NIJE.

Možda je Pavlović bespotrebno zaglavinjao, ali ga je Šehović udari- Mi možemo da krivimo Pavlovića, sudija mora da svira faul.

Kuk igra rukometašku odbranu na Akojonu-Mi možemo da budemo ljuti jer smo imali samo tu opciju, umesto da se odigra nešto drugo, ali sudija mora da svira faul.

Povlačenje mrežice- Mi smemo da budemo nezadovoljni jer smo mogli i ranije da rešimo meč, sudije moraju da ponište koš, a pogotovo kad odgledaju ponovljeni snimak.

Ne smaju sudije da budu oni koji rešavaju meč. Njihovo je da obezbede regluarnost i da primenjuju pravila.

A ti dyo, mislim da niko nije pominjao cokija poimence nego se pominjala kompletna garnitura, a ti ako imas ljubav prema nekome slobodno izvoli pa botuj i glasaj za favorite na izborima,samo molim te, nemoj ovde sa pricom o nekoj ugrozenoj bezbednosti ili cemu vec kad se prica o vesanju politicara.
To sto je to tebi osetljiva tema jer ti klub koji simpatises zavisi od volje odredjenih ljudi iz pomenute garniture to ti ne osporavam,al molim te, nemoj ni ti meni da osporavas zelju da ih sve vidim mrtve ili na samrti

EDIT:

ajmo svi đuture da prizivamo ubistva i sl. jer to je tako kul.

Pozivao i vucko na ubistva, dogodila se, nikom nista. Pozivao na gradjansku neposlusnost po pitanju Busplusa,pa danas uvodi komunalce da bi imao naplatu karata, pozivao na veliku Srbiju pa danas potpisuje predaju 30% teritorije, s toga, zelim i njemu i svim njegovim poltronima/glasacima/pristalicama/istomisljenicima najtezu smrt

Malo se ohladih sad. Uh. Ladno ovaj ciganin što smo gledali košarku i nije loš dečko al ova dva Varvara jebeni montenegrinji. Sreća pa kućna varijanta gledanja. Odveo me jedan iskušenik koji ne navija nizakoga kod njegovog burazera od tetke da gledam s njim i ortacima. Jebena politika. Deda im montenegrinjo, dva strica SRBI , jedan montenegrinj... Svi unuci pola pola... Srašno šta radi politika. ISTA familija a različito se izjašnjavaju...
Vreme je da definitivno stisnemo zube i odradimo ono što se od institucije i očekuje - recikliraj do Evrolige!

I posle kazu da smo grizli za pobedu http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/15942/vanja-marinkovic-nije-putovao-u-podgoricu-igrao-za-juniore-partizana lolo
klasicna pripremna tekma vcrs, cist test da se vidi kako ce sudije da se ponasaju i da vidimo da li je bolje jebati cigane u pioniru ili ove podgoricke cigane u moraci

Pozivao i vucko na ubistva, dogodila se, nikom nista. Pozivao na gradjansku neposlusnost po pitanju Busplusa,pa danas uvodi komunalce da bi imao naplatu karata, pozivao na veliku Srbiju pa danas potpisuje predaju 30% teritorije, s toga, zelim i njemu i svim njegovim poltronima/glasacima/pristalicama/istomisljenicima najtezu smrt

https://www.youtube.com/watch?v=ZSBN-ohybIQ
Da im slobodu kretnja vojske...

Pominjan je Ćoravi, nije poimence Čović, mislio je na nekog levog sigurno. Sećate li se kako je divljao Truć po temi posle fenderovog "ekcesa?" Hah, pa meni je rekao da ga ja podržavam zato što ga nisam napičkao zbog posta koji nisam ni video. Da svi sa one druge teme moramo da pljujemo što je to postovao, i slično. Tad niste vikali da svako može da želi da se neki ubijaju/vešaju.

Boli mene kurac i za Ćokija i za Vučića, daleko od toga da sam glasao uopšte (smatram da je moj glas kap u moru, jebe mi se za glasanje), i to što navijam za Zvezdu, ne znači da imam tetku Čovića sa sve Šancovkom na bicepsu. Samo da vidite kako je mesec dana Truć smarao po KKCZV temi i jurio ovog. Najjače da mislim da će ovaj da juriša s puškom da juri "napredne".

I da, Mlatoni, molim te, nemoj me tući... :'-((((((

Pozivao i vucko na ubistva, dogodila se, nikom nista. Pozivao na gradjansku neposlusnost po pitanju Busplusa,pa danas uvodi komunalce da bi imao naplatu karata, pozivao na veliku Srbiju pa danas potpisuje predaju 30% teritorije, s toga, zelim i njemu i svim njegovim poltronima/glasacima/pristalicama/istomisljenicima najtezu smrt

Kako te to onda razlikuje od njega?

Свако кога ''боли курац за Вучића'' је ништа мање лош од присталице.