Prijava

Jedino sto bi ih vise unesrecilo bila bi trojka Daloa, ali dobro, tu vec ulazimo u polje fantastike i paranormalnog.

Pa pazi, jednu od četiri trojke ove sezone je dao baš protiv njih, tako da, nije nemoguće. lolo

Citam ovo saopstenje delija i ne znam dal da se smejem ili da povratim. Pazi ovo:

"Za Zvezdu, Za Srbiju". Majku mu, mi grobari smo izgleda stvarno Hrvati ili Albanci. Jebeno je to kad te odbaci vladajuca vecina u jednoj drzavi, pa se pitas trebas li ti istoj. Nema veze, ovo bi mozda imalo smisla da je napisano 90-ih kad je ceo sever bio na ratistu i kad su se neke stvari znale. Sad imamo m6 spijuna, formalnog vlasnika tog kosarkaskog kluba, nato podguznu muvu kao neformalnog vlasnika i gazde te iste Srbije gde nismo dobrodosli, a sever umesto fronta diluje opijate po Beogradu. Ako je to ta Srbija u kojoj nismo dobrodosli, hvala Bogu sto smo manjina.

Utakmice glede, Partizanovo znanje, kosarkaska inteligencija i vodjenje su taman toliko jaci koliko je FMP jaci igracki. Znaci da bi verovatno sudijski kriterijum trebalo da napravi odlucujucu ulogu. Nebitno kakav je, bitno je da bude ujednacen. U sta nisam bio uveren, pogotovo u drugoj utakmici. Pominjete sudijske greske, 2 + 1 nedosudjeno... a niko nije pomenuo nijednu namernu za FMP, iako je samo u poslednjoj cetvrtini bilo tri takve, od kojih i ludak sudi bar jednu.

Mnogo se igara igra, Dulo iz nekog razloga cuti i ne progovara rec, moguce je da se vec sad znaju neke stvari koje mi ne znamo. U svakom slucaju, ponavljam svoje reci - FMP sem crnaca i Kalinica nema igraca koji moze da igra 20+ minuta i tu ce biti unisteni. Ne vidim ni teorijski nacin ukoliko sve bude u redu da Partizan ne izdominira naredne dve utakmice.

Hahahahaha ako se trudis da pises gluposti ide ti fantasticno

Prenosi RTRS sve do kraja nije samo onu u utorak jer su prenosili Atletiko-Real, uz korektne komentatore. Ne znam jel iko prati tekme u drugom polufinalu, kakva su djetici govna neveruem

Mnogo se igara igra, Dulo iz nekog razloga cuti i ne progovara rec, moguce je da se vec sad znaju neke stvari koje mi ne znamo

Mozda mislis na ovo pseto? budi konkretniji. meni npr samo ova recenica ne ide u glavu, kapiram da ima xy stvari koje ne znamo lololo ostalo jbg, ne znam sa cime se tacno ne slazes?

Prvo sto misli da se sever i jug razlikuju, drugo da sudije treba da odluce seriju, trece sudjenje u drugoj utakmici, cetvrto da dulo zbog necega cuti a zna to nesto, peto ovo za crnce i kalinica i na kraju ovo da nema teorijske sanse da partizan ne izdominira sledece dve

Koja malodušnost izbija iz Rimljana. Odraćemo vas bre, nemate šanse.

AJDE AJDE DA DIVLJAMOOOOOOOO

PA DA VIDIS KAD U MENI DJAVO POVILENI DJAVO POVILENI

Biće sutra tj već danas čupavo. Biće zaebania tekma i od one u nedelju, a i nedo Bog one pete.

Vi bi trebalo da se nadate petoj tekmi

Da. Ko sto jedan vas(hvala bogu) rece: necemo zivi izaci iz pionira hahaaha

Dule cuti zato sto zna da bi za bilo kakav dvosmislen komentar, ili ne daj boze komentarisanje sudjenja i vrsenja pritiska (KOJE JE JUCE RADONJA VRSIO AL GANI TO NE VIDE JER JE GOSPODIN COVEK) dobiti suspenziju a svestan je da ovakav Partizan ne moze sebi da priusti takav luksuz da bude bez Duleta na klupi.

To je bar moje neko vidjenje. Pa vidite da ni tehnicke ne dobija jer ko zna koje ce pravilo da izmisle ovi debili..

Nadam se da ćemo šuterski dobro otvoriti utakmicu. Da će Milosavljević pogoditi neku trojku, kao i Andrić(koji za to i služi), i da će mali Vanja imati više minuta od Andrića, iako je 3 godine mlađi, čvršći je od ovoga kao da je 3 godine stariji.

Ma jeste, Dule se plasi suspenzije, desilo se nikad, nego sagledao je sve rupe u Zelezniku, pa mu se jebe za izjave, fokusiran je na taktiku.

Najgori Partizan ove sezone. Cak i na pocetku sezone kad nismo imali kvalitet smo imali zelju, a ovo veceras je sramotno.

Sudije perfektne, cak su i u onom baletu u prvom poluvremenu drzali identican kriterijum.
Bilo je na obe strane sumnjivih situacija,al kao takve mogu da se sviraju ili ne..

Sami smo sebe pobedili. Doci na -1, imati ih u saci i onako ne igrati odbranu ja i dalje ne verujem..

A Pavlovic ako ce onako da se ponasa, nek predje kod njih. Brancilo mu daje ulaz pored njega zivog, a on na to uzvraca pesnajom u muda/stomak? Bravo majstore, to ce nam mnogo pomoci..

Da nekog onako kenja skok odavno nisam video svaka lopta njemu u ruke
Moro je dule da seče tajm autom na onu njihovu trojku posle -1 tako smo i u prvoj propustili šansu da ih jebemo

Da nekog onako kenja skok odavno nisam video svaka lopta njemu u ruke

Nisi gledao proslu tekmu ili?