Prijava

Lepo je sto prepoznaju da je Pionir kad igra KKP Mordor lolo

izgubicete sa 3:1! pozz gazi

Pazi molim te, ''prema Mordoru''... Umesto da izbegavaju sve reference sa ''Gospodarima prstenova'', oni izjave ovo... MEGALOL
Reko sam milion puta, i rećću opet - Delije Sever su najveći ološ na planeti!

edit:

izgubicete sa 3:1! pozz svima

Nema sanse, i ako budemo gubili gubimo sa 3:2.. U nasem Pioniru da nas pobedite 2x u dva dana NOT GOING TO HAPPEN

rekao sam vec: sve mi mirise na 5 utakmica

Kao sto gm rece tesko da vas drknemo dve u dva dana u gostima a tesko i da vi nas pobedite 3 za redom...

I to cenim da mi dobijamo sutra a vi prekosutra

ja mislim da mi dobijamo sutra, a prekosutra ce se videti koliko ce se navlaciti jer jelte projekat ne sme da propadne.
Ta u nedelju ce biti sve samo ne kosarkaska utakmica, a ne bi me cudilo da coki naredi povlacenje ekipe posle prve sumnjive odluke sudija..
Sutra ste gotovi, realno jedna 20+ mora da pukne

A sta ako mi dobijemo sutra 20+ a u nedelju navlace za vas? Hipoteticki

I da li je moguce da si toliko siguran da nas sutra dobijate glat a u nedelju mi opet budemo bespomocni pa sudije moraju da navijaju za nas?

a ne bi me cudilo da coki naredi povlacenje ekipe posle prve sumnjive odluke sudija.

лол, је л' се зајебаваш?

једва чекам наредну, још ми није стигла опрема од сбб-а, па ми реците хоће ли бити поново на ртрс-у? ако ће бити, предлажем да плаћамо претплату републици српској наредних годину дана.

Sprdam se za povlacenje , cisto reko da vidim koliko vas ce da skoci sa pricom PA NIJE COKI DULO BLA BLA

A sta ako mi dobijemo sutra 20+ a u nedelju navlace za vas? HipotetickI

to znaci da smo mi drzavno mezimce a vi samo mali klub iz predgradja.

Hahaha sisaj mi jaja

I jos me nisi lepo kopirao pa si dodao veliko "i"

Hoces li i uzorak stolice, ili ces da cekas sutra/prekosutra uvece?

а реално, кад погледаш сезону уназад... да је гагић још у тиму, сад бисмо губили 2:0, али гарантовано!

Ma kakvi gagatar bi se uvatio za kurčinu i blokirao konjušara umesto milutinova lolo

Mislim da se moglo videti u ove dve utakmice koliko nama znači Milutinov.

Možda 8p 6sk 4as 1bl ne bodu oči kao neki vau učinak, a i verovatno pola nubova što gleda utakmice misli da je njegov jedini doprinos u ovoj pobedi ona banana.

Bez njega na terenu maltene ne možemo da igramo pick&roll, jer su im oba centra veća od Mačvana, samo pick&pop, što se lako brani, kada znaš da će ovaj da rola ka trojci, jer teško može ispod koša. Videlo se na prvoj utakmici. Jesto Boban veći i od Milutinova, ali ume ovaj posle pick&rolla dobro da ga ugura ispod koša, ne poentira svaki put, ali nema veze. Drugi problem u prvoj utakmici je bio što je Mačvan bio petica, a na četvorci su bili Murić i Pavlović, koji opet ne mogu da postavljaju blokove kao Mačvan, ne svaki put. Pa nismo imali ni jednu 'akciju' kad bek optrči oko bloka i otvori se na liniji za tri, u drugoj je bilo takvih 7,8.

U drugoj kada je sve bilo kako treba, mi smo u napadu delovali mnogo bolje, a o skoku i odbrani da ne pričam. Nismo pogodili neke šuteve koje smo morali, ali nadam se da će to sada ući. Pre svih Dragan, koji mora ali mora da pogađa otvorene trojke, kao i Andrić koji ne bi sme da ide na ulaz, barem ne protiv ovakve odbrane. Pogotovo mi se sviđa što nismo dali 10 poena kao u prvoj iz nekih nemogućih šuteva.

Ja mislim da pred našim navijačima tim može da igra bolje, biće veća buka sigurno, a i veći pritisak se može izvršiti na sudije, što se publike tiče. Ako počnemo utakmicu dobro, bez nekog većeg minusa kao u prvoj ili kao u kupu mislim da dobijamo. Znači neki recept bi bio početak sa prošle utakmice, ili derbi posle kupa.

I da, obavezno petorka Tepić-Milosavljević-Pavlović-Mačvan-Milutinov. Akojon posle da ulazi, mnogo je to čvršće u odbrani i već pritisak može da se izvrši na Vilijamsu kada je Tepara tu.

I ne mogu a da se ne odam utisku da bi sa Gagićem da je još tu mi imali veće šanse za pobedu. A nekako smo lako prešli preko odlaska Bogdanovića(doduše očekivalo se) koji bi do sada verovatno ušao u neku formu. Barem šutersku.

Milutinov je 3 livade napravio(minimum, toliko sam ja video)

Milutinov nam doneo ovih 1:1 za sad. Ne toliko u napadu, mada je i tamo odigrao jako zrelo, i sutirao samo kad ima izgledne pozicije, a svidja mi se i onaj sut sa kapice koji mu ne cuvaju, koliko u odbrani gde je bukvalno napravio od Bobiske misica malog.
Ne sam naravno,al setite se pocetka sezone, pa i prethodne, lik je imao katastrofu kretanje nogama pa redovno pravio faulove iz nemoci..
U prvoj tekmi jesu i ostali sacuvali Bobija al je trpeo napad..

Sve u svemu ja mislim da i mi i oni mozemo mnogo bolje, pogotovo kad je Ajfon u igri, nisam ocekivao da se on onako trti vise od Tepare, a i svaki put prebacuje loptu u 7oj sekundi napada, znaci srce mi stane..
Ocekujem i u nekom trenutku postavu sa Tepicem i Ajfonom u isto vreme na terenu, i da se igraju za njega akcije, nesto slicno kao kad je Milosav formalno prevodio loptu pa bile 2 akcije za Akojonov sut..

Zivo me interesuje kako bi se Bozo snasao na cetvorci, da odmara Macvana. On ima onaj mek poluhorog, koji je bukvalno neodbranjiv, cak i za Bobija od tri i po metra.

ma kaki božo je izduvan
mene zanima šta bi bilo da nama igraju 4 i 5 cirbes i bobi a vama mačvan i milutinov
klanje lolo

Ima pravo kapun. Ne može Božo da skrpi ni 5 minuta kvalitetnih, bar tako mislim. Nikako protiv Bobija. A imam osećaj da bi ih njegov koš više ubio u pojam nego trojka u poslednjoj sekundi preko ruke. Sa pola.