Prijava

Ето питања.
Шта радите? Кад? Зашто?

Ја нпр кад идем улицом и дотакне ме паучина, почнем да млатим рукама и да се увијам, и крећем као онај у матриксу, редовно ме народ гледа као лудог.
Имам обичај ако свирам неко шегање кући, па то слушам у бус, да свирам по десној руци и пар пута сам себе ухватио тако, и кад сам баталио, видио сам да ме пар њих гледа и да им није јасно.
Исто тако кад слушам музику унесем се понекад и мрдам главом :)

Сјетих се сад једне ситуације, сретох ја друга, а он исто са другом, ваљда имао тровање па је у болницу, а њих сам срео у парк ђе мјесто за ове луде и бјеше у пиџаму некакву, и питам га ја што је ту, он ми вели

Ево ту, овај друг полудио, па да га изведем мало. Ево виђи и откопчан је доље, луд скроз...

И како се ми поздрављамо, ја идем уназад, а онај његов друг поче да млати рукама и тргну се, тачно као луд.
Ту смо се смијали неких 10 минута, ја сам пао на земљу од муке.
Углавном друга је погодило нешто са дрвета у том моменту и ето...

Уђем у шопинг центар голишав и сви ме гледају к'о да сам побег'о из Лазе...

Jebo mater i mene konstantno napada paučina neđe usput, no moji pokreti rukama izgledaju graciozno, ko balerina. A mala mi ne vjeruje, konta da sam lud. JEBO VAS SPAJDERMEN PROKLETINJE MALENE

Е, сјетих се, и кад ми се ђевојка наслони исто, оће њена коса у мој нос, па то је чудо, е тада већ рефлекс имам ненормалан, цимнем се најстрашније јер сам голицљив, а то ме голица.
И кад ми неко дира косу изнад ушију, од тога исто стрецам.

Прије пар дана ми је зубар скидао каменац са зуба, ја почео да млатим ногама, и кад је стао вели да ћемо се свађат, и ја му кажем да ме голица то, и он ми вели да нисам нормалан.

Стално буљим у људе у аутобусу, ако ми је неко превише леп, ружан, чудан, чупавв, од некуд познат, ма на било који начин занимљив морам да забленем ко идиЈот, и после ми непријатно кад ме извали.

Када схватим да сам кренула у погрешном смеру, вадим телефон и полако се "јављајући се" заокрећем.

Не знам да преписујем, ако извадим пушкицу на испиту, сва се укочим и гледам професора у oчи.

Meni je stomak najgolicljiviji. Niko ne smije tu da me pipa, osim male. A i ona jedino poslije akcije jedino.
A kad reče ovo za zubara, podsjeti me kad sam onomad probavo sočiva prvi put. Meće ona baba asisten u oči, nemre pola sata staviti koliko se bacam. I na kraju trijumfalno sjede i kaže: Mali, radim ovo nekih 20-30 godina, ti si mi se najviše opirao u čitavoj karijeri.
A meni drago, nek sam barem u nečemu prvi...

Када схватим да сам кренула у погрешном смеру, вадим телефон и полако се "јављајући се" заокрећем.

Ili gledanje u sat, isti fol. Kao, jao zaboravih na dogovor, dobro sam se sjetio na vrijeme...

Пре пре прејака тема.
Одо' сад на кунт, али остала је сад у овим мојим активним темама, па типкам вам сутра. ♣

Па док си то писао, могао си да одговориш.

Ја константно од куће до продавнице имам неки болесан трип да причам сам са собом кад сконтам да на том делу пута од 50 метара нема никог. Међутим увек ме иста комшиница чује а ја се избагујем кад ми се јави и онда се као вадим да певушим. ЛОЛОЛО трипује да сам луд као певушим улицом :)

Ето није нешто ал јбга

Ista scena kao sa Fejsbukmanijakom, samo sto mene ne kontaju komsije, 'fala bogu :D

Ja izgledam jako čudno kad sam u busu na vrućini kada je gužva, pa se zaglavi na semaforu, dobijem napad besa od vrućine, imam želju da razbijem prozor i iskočim. Ne znam kako izgledam u tom trenutku, ali rekao bih po reakcijama da je strašan prizor.

Kad se zamislim i počnem da hodam automacki, ono, slušam ziku, a danas sam još i bio naduvan, i zapičio ja, slušam neku onu mračnu elektronsku, valjda dark psy, jebem li ga, i teram, i teram, i teram, i postao sam svestan 'de sam tek kada sam došao do semafora kod bolnice, a hteo sam da odem do stanice kod Uzora, znaće ovi Kragujevčani o čemu pričam lolo

Npr. sada, kad od jutros programiram i jebem se sa simulacijom. JAKOOOO LUUDDDDDDDDDDDDD! Fala kurcu pa konačno završih.

kad ispizdim ono sasvim potpuno sasvim, pa ocu da kazem iljadu stvari odjednom, i svaka rijec sustize drugu, stapaju se, a uz to i suskam po malo, i sve to kad izadje iz mene sa crvenom zajapurenm facom sagovornik se momentalno povlaci.

Уф, ја имам жешћи трип пред огледалом, понекад знам да се кревељим тако једно по сата, уопште не изваљујући шта радим,и онда се само одједном тргнем и прекрстим од муке...

Уф, ја имам жешћи трип пред огледалом, понекад знам да се кревељим тако једно по сата, уопште не изваљујући шта радим,и онда се само одједном тргнем и прекрстим од муке...

Isto.

Уф, ја имам жешћи трип пред огледалом, понекад знам да се кревељим тако једно по сата, уопште не изваљујући шта радим,и онда се само одједном тргнем и прекрстим од муке...

+ 1

Ја након сат времена ходања почињем да певам и то лупам неке своје измишљотиње које падају на памет. Више од смора мада и понекад због страха кад сам усамљен.
Ја углавном стално изгледам као лудак, кад сам први пут дошао у гимназију мислили су људи да сам ја профа.

Ја након сат времена ходања почињем да певам и то лупам неке своје измишљотиње које падају на памет.

+1

Kad idem negde, a imam slušalice u ušima (dakle, uvek) i hodam u ritmu muzike. A kada to ne mogu (gužva ili javni prevoz), onda trepćem u ritmu muzike. :)