Kako da zakljucam net da mi se ne kace cigani?

1. sve je u naslovu imam modem telekoma

2. sprovedi struju kroz armaturu. kače se na sopstvenu odgovornost,miran si u očima zakona, i čiste savesti lolol

3. Smejao bih se al ne mogu od muke jer mi neko krade net i ne mogu nista da gledam

4. Isključi net, nateraj ih da odu pa uključi... Uzgred satvi ovo u IT kutak, bolje je...

5. ne znam kako da premestim sad jebem li ga

6. Isključi wireles. :)
    Pritisneš rešetkasto dugmence na modemu.

7. Торент, торент, торент, торент!!!!! Шаљи скидај нешто, баговаће и теби, али ће се откачити јер неће моћи гугл дотворе лапо сата.

8. Nema ima samo jedno dugme za paljenje i gasenje modema al hvala vucice

9. rnrt treba mi trajno resenje :)

10. ne imam beli sa antenicom i pise telekom srbija

11. Е не знам како беше. Ако ти неко не одговори данас, питаћу друга, он стављао шифру на нет из неког кафића па скидао филмове за по 2-3 минута.

12. E ne znam za taj modem, malo je stariji. Zovni korisnicki servis pa pitaj, valjda ce znati da ti objasne. Svakakve budale danas tamo rade. :D

13. Aj Mlato sredi to deca ti zivela

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.