Smare, mora li za svaku tvoju pitalicu nova tema, m? :)Може му се, кад је мод. Да сам ја отворио, пала би крем-бананица 10 дана и жежен гнијев ауторства и модераторства.
Ето, одговорише људи пре мене. Такозвани човек.Ово је подфорум РАЗНОРАЗНА ПИТАЊА, е сад, тај подфорум је предвиђен за разноразна питања, дакле свако питање је нова тема, али не баш свако, рецимо да сам питао ЈЕ ЛИ ХЛАДНО НАПОЉУ, ту не треба нова тема, али за ово треба.
Како сам објаснио, а? а? а? :)

А може и овако. Ако узмемо да је најнижа температура измерена на земљи -89.2 степена Целзијусова. А највиша измерена 58 степени.
Значи, имамо интервал од 147.2 степена. Док је Целзијусова нула на 89.2. подеоку новоформиране скале. А средина скале је на 73,6. подељку Ремеове скале. Е сад пошто ће да бидне дупло хладније 89.2 делимо са 2 и то му дође 44.6 степени испод садашње температуре. То јест -44.6 степени Целзијусових.
Напунимо ону од три литра, сипамо у пет. Напунимо опет ту од три литра и наспемо у пет до врха. У овој од три остане један литар. Проспемо оних пет. Преспемо један литар у канту од пет литара. Напунимо поново канту од три литра и преспемо у ону од пет литара. Тада у тој канти имамо 3+1, то јест 4 литра.
Напунимо ону од три литра, сипамо у пет. Напунимо опет ту од три литра и наспемо у пет до врха. У овој од три остане један литар. Проспемо оних пет. Преспемо један литар у канту од пет литара. Напунимо поново канту од три литра и преспемо у ону од пет литара. Тада у тој канти имамо 3+1, то јест 4 литра.Сти крштен?
Ја носим бокал са собом стално бре.Koji car :)
I sta je u horoskopu? :DНије хтио да ми каже :)