Prijava

Poštovanje.

Otvaram ovu temu kao ambasador Mađarske na Vukajliji a u ime gospodina Tibora Vacija. Pre nego što pređem na stvar, želela bih da obrazložim razloge svoga posredovanja. Naime, reč je o tome da nacionalne manjine ne uživaju nikakvu slobodu i pravo na ispoljavanje posebnosti na ovom sajtu i da svaka aktivnost biva propraćena banom zbog navodnog spema. Sam gospodin Vaci je otvorio bar desetak tema koje su sve redom zaključane a otvarač teme banovan. Želela bih ovim putem da apelujem na rukovodstvo sajta da obrati malo pažnju na Ustav RS, ako im je osnovna kultura već do te mere uskraćena da nekog ugnjetavaju samo zato što ne barata vešto našim jezikom.

Dakle, tema.

Koji je vaš omiljeni svetac? Prenosim integralnu verziju teksta koji je gospodin Vaci napisao ali nije imao smelosti da postavi jer je znao da ga čeka progon i drsko kršenje svih međunardonih konvencija.

požtovani vernik vukajlijaš.
svi znamo da na szajtu ima puno pobožan živalj.
u mađarszkoj isztoriji najveđi svetac je kao što szte predpostavili sveti stefan mađarszki.
http://i44.tinypic.com/nmf9t5.jpg
Evo ovde može naučiti o njemu i žitiji dobro čoveka božijega. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsh.wikipedia.org%2Fwiki%2FSveti_Stefan_Ma%25C4%2591arski&h=hAQFeVyLn

koji je važ omijeni svetac koji vaz čuva od sila sotonaš i zažto?

nek sveti tibor parketar czuva moju nadraža gospoža
http://i41.tinypic.com/eqs6jl.jpg