Prijava

Vrlo zanimljiv sajt, pun kritičkih osvrta na razne društvene, političke i ekonomske teme, plus i teme iz svakodnevnog života, kulture, muško ženskih odnosa i sl.

Vrlo kritički nastrojeni i inteligentni tekstovi, iako se nekad desi i da se apsolutno ne slažem sa njima, ali ne baš često.

www.tezaantiteza.net

jel mogu ja sad da napisem sad kako ipak sajt nije toliko zanimljiv da bi imao posebnu temu i da je sve ovo moglo da se napise na temi 'zanimljivi sajtovi' il da nastavim da cutim?

мерси ја те обожавам :)

već si napisala ;)

BTW; na sajtu ima i pomalo "trovačkih" tekstova i izliva pesimizma i pretjerane kritike prema nekim stvarima, to bih iznio kao manu sajta, a inače je dosta zanimljiv

мерци, јовичићу је очито занимљив, а вала ако он неће отварати посебну тему, неће нико :)

и мојне да те толико погађају дупле или сличне теме, није ко да је ријеч о дефкама па да их неко плагија. пусти мало људе и да се забављају :) ако тема не буде интересантна или продуктивна, умријеће сама од себе.

I ako umre nek umre, meni je bitno samo da postoji, a inače taj je sajt banjalučki, a kvalitetan, pa reko neka ga, ionako ove teme na podforumu linkovi i nisu teme. A tamo da sam stavio samo u zanimljivim, prosto bi se izgubio link u masi, ovako ga bar neko možda vidi

aha, nisam ga prepoznala s novim nikom. maj mistejk. e pa onda necu nista da komentarisem :)

мудро збориш, јовичичу џаволчичу.

правда за отвараче тема!

ja mislio da neko postavi Tezu a mi posle da postavljamo Antitezu...

Tipa ja kazem:

Milosevic je bio americki spijun.

i vi sad u kontri....

ili Arkan je ziv.

ili Dzena je nabolja picka koju sam ja kresnuo.

a vi antiteze...

ajmo...

evo TEZA!

Svaki presednik Srbije, bivsi i sadasnji postavljen je tu, na to mesto, uz pomoc tajnih sluzbi, stranih i domacih.

i sad vi napisete...

Javio, govedo, jerbale te teorije zavere i ostala sranja. ...presednik srbije se bira na demokratski nacin, ljudi glasaju i izaberu ga...izlaze na izbore, dokurci im jedan pa glasaju za drgog...

kakve tajne sluzbe i kurci...koga bole kurci za srbiju...

presednik je ionako figura, bas ce strane sluzbe da se lome oko toga...

јаве, ајде нову тему за то, ок?
може да буде занимљиво, ал не овдје.
киси киси! :)

dobra ideja javio!

Zavisi od načina na koji su postavljeni.

ako misliš na krađu izbora to mi ne djeluje baš vjerovatno. Drugi način bi eventualno bio propagandno uticanje na birače, ali ni to mi nije baš vjerovatno, jer se tu sukobljavaju razne propagande, i teško je biti siguran na koju će stranu da prevali.

Ali ipak, siguran sam da su svi predsjednici, samim tim što su prije stupanja na tu poziciju bili u politici i jaki u strankama, već odavno u kontaktu sa tajnim službama, i bez njihove podrške teško da bi dotle dogurali. Ali ne vjerujem da tajne službe mogu odrediti rezultat izbora.

i ja da otvaram temu?

pa ima ova...:)

ja sam ubedjen da mogu da uticu na sve pa i na rezultat izbora...mogu bre da odu i kazu Tadicu "skolarac, ima sad da izgubis, ovaj je nas a ruje ga vole i mi ocemo da udjemo preko njega kod putina, ono dvostruki spijun, i ti ima da izgubis, ali da se ne provali da si namerno"

ili da dodju i angazuju sve moguce spavace, znas sta su spavaci, da kenjaju okolo da ce ovaj drugi da pobedi...

ајде јовичићу, не спемуј ову тему него отвори јавиу нову, па антитезирајте, мкеј? :)

http://static.fjcdn.com/gifs/Fuck_2363a8_2323708.gif

Smatram kako smo premala riba u moru, a i nema tolike razlike u kandidatima, da bi se strane sile angažovale i postavljale svojeručno predsednika, mada verujem da mogu.
Moguće da su dali pare svom favoritu za kampanju, ali ne dalje od toga.

ko je premala riba u moru?

mi?

lezimo na nalazistima uranijuma i onog, onog sto se prave baterije, litijuma i premala riba?

ma daj...

a druiga stvar, nije bitno koliko je ko mali, i mali kamen u cipeli zulja, jebe kevu vise nego da ti je gromada pala na nogu...

нова тема за ово, јавио.