Prijava

Šta je s reakcijama? Jedno vreme nisam pravio reakcije pa nisam ni video da li je bilo obaveštenje u vezi toga, izvinjavam se ako jeste. Svaki put kad hoću da napravim reakciju odradim sve normalno, piše hvala reakcija je uspešno postavljena....i kad se vratim za par minuta reakcije nigde a opet imam pravo da je napravim. Stalno gledam pojavljuju se nove reakcije a moje nigde...

Reakcije su smor.

Probaj preko mozile ako si na operi, ili obrnuto...

Imao sam i ja problema sa tim, samo što meni posle 2-3 minuta proradi.

Daj URL reakcije koju si hteo da napraviš.

Nemoj da se ljutis ali to su mogao i da pitas nekog moda u Pvt.Kad bi svako pravio temu da bi nešto pitao,pa gde bi nam bio kraj.

http://s17.postimage.org/hymeeronx/otter_party.gif probao sam ovu reakciju da postavim.Dešavalo mi se pre da nije validan URL ali mi lepo piše.Ovih par dana piše hvala,uspešno postavljeno....a reakcije nigde.Prvo sam mislio da brišu modovi ali vidim da opet imam pravo na isti broj kao i pre postavljanja te. Sad sam probao 3 testa i posle par puta proradilo je,sad nemam pravo na više pa ne znam dal će ovaj da radi. Probaću sutra pa ću videti dal oće ova 3 su bila uspešna testa.

Nemoj da se ljutis ali to su mogao i da pitas nekog moda u Pvt.Kad bi svako pravio temu da bi nešto pitao,pa gde bi nam bio kraj.

Izvini ako ti smeta ali morao sam.Obično ne otvaram nove teme jer prvo pogledam obaveštenja i druge bagove pa nađem rešenje i za svoj problem al sad ga nisam našao.Takođe, smatram da su ovo bili neki tehnički problemi pa nisam hteo da umaram modove, jer otvaranjem teme možda bi se neko javio ko je već imao ovakvih problema.

Edit:Već nedelju dana mi je stajalo 1 poster,1 defka i 1 reakcija a evo sad je sve to ispravljeno...