Prijava

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/343380/Pogledajte-Komunalni-policajac-tukao-putnika-bez-karte-u-autobusu/komentari#ostali

http://www.youtube.com/watch?v=T88A8Nk7Rn0&feature=player_embedded

Šta mislite o ovoj vesti, ako se vešću može nazvati?

Ja nekako kapiram da je taj narod 20+ godina pod čizmom u državi uređenja divljeg zapada, i zar bi trebalo da nas iznenađuje krmačko ponašanje i policije a i ovog čoveka? Ne zna se ko je luđi. Prvi, jer zaista nije bilo neophodno primenjivati silu pošto čovek ne predstavlja pretnju po javnu bezbednost. Drugo, jer je seljačina čobanska, sišao s brda, ispušio u Interventnoj, pa komplekse leči po autobosima. Jadnost na tetrakub.

A ovaj nesrećni rođak Miše Tumbasa, što ne izađe ako nema kartu? Ne, on mora drugim ljudima da se usere u dan i da zbog njega kasne na posao, gde god išli, tuđe vreme se treba poštovati. I on je ispao ljomberčina teške kategorije, glumi neki inat i veša se o šipku k'o jebena Mađarica u Senti.

A ljudi su priča za sebe, od njih 50, jedan će nešto da dobaci, 42 će da zeva, a 7-oro će da snima telefonom i kači na jutjub. Baš smo moderni Evropljani, onako sve pičkasti i urbani.

JEBI NAS IVICE, KAD SE SAMI GUZIMO

Metak u čelo pa na Goli Otok, svi ponaosob.

Ne zna se ko je luđi.

Tako nesto prokomentarisao moj burazer pre par sati kad je gledao ovo govno. Ima u toj izjavi mozda i najvise istine.
Jbg, sad ce da se razveze o tome kako je ovaj crnogorac i krene sa "skini mi se sa budzeta" retorikom. Imam svoje misljenje na tu temu, ali ne bi valjalo da se siri o tome.
U svakom slucaju, gomila takvih degena se pojavi na dnevnoj bazi verovatno. Nisu znali kako da ga sankcionisu, posto nije nas drzavljanin, pa su ga tukli (ako se ovo barakudisanje moze nazvati udarcima).
Mene bi recimo bilo blam da bijem debelog gmaza jer nece da izadje iz busa.
Verovatno i tebe.
Ali jedno smo mi, a sasvim drugo osoba kome je zivotni poziv da coskari i drukari.
Tako da u psihologiju pojedinaca ne valja ulaziti iz cisto higijenskih razloga.
Sa druge strane ti i ja bi verovatno izasli iz busa i izbegli dalju raspravu i transferisanje.
Opet, jedno smo mi, a nesto sasvim drugo je osoba koja izjavi "zainatio sam se pa nisam hteo da pustim sipku"
Opet preovladjuju higijenski uslovi.

Mrzim ljude koji glume neke kurce bez karte pa se kurče. A i ovi su čobankovići što su udarali čovjeka, trebali su pozvati interventnu i da ga ubace u "boks" malo, pa neka vidi kako se mokre novine koriste u svrhu sakrivanja modrica po tijelu. opaaa

http://www.youtube.com/watch?v=rMpVpc9ZDt0&feature=player_embedded

још један клип

и малопре смо причали на подјели с вук. не могу више да разглабам, дебилчине и приватна фирма и овај индијанац и овај смрад огавни и све у курац.

A kenja ovaj, izađi ako nemaš kartu šta sereš koji kurac. A ovaj komunalac je idiot, sve si rekao ne znam šta bi ko imao da doda lolo.

Ovaj čovjek koji prodaje na pijaci ili šta već je druga priča.
Drugo je kada te život stjera u ćošak i moraš koru ljeba zarađivati na takav način.
Što se tiče ovog drugog klipa, tu su ovi drotovi čobani, što diraš čovjeka kad već vidiš da ga je život dotukao na sve moguće načine.

дебилчине и приватна фирма и овај индијанац и овај смрад огавни и све у курац.

A i David je lepo sročio.

Колико пута сам чуо да је интервентна пребила неког без разлога, па се мало штрецнем и запитам, јбт, каква је ово усрана држава кад може неко тако да те бије и да ти ту апсолууутно ништа не можеш.

Сад чујем да је лика пребила КОМУНАЛНА полиција, и у фазону... Не знам шта да мислим. Лик је могао да избегне сукоб шест пута пре него што је дошло до њега, али брате...

И што бре нигде нема уља?

Ови су испали павијани што су тукли човека. Требало му је позвати праву мурију, па да га они олеше од батина. Ако неће милом, онда силом. Не подносим циганисање. Додуше, и ова двојица су чудне главе, кад мало боље погледам. Ма, све их бре у Сибир послати и а у курац.

Od policajca, makar i komunalnog, ne može da se očekuje bitno civilizovanije ponašanje. Mene je porazio ovaj budući akademski građanin. Teško zemlji koja padne na njegova pleća, mada, kad ga dobro sagledamo, znajući odakle je, gotovo bi mogao svoju domovinu da istetovira na leđima u razmeri 1:1!

Ја сам вероватно једини који ће да каже да је већи идиот овај дебељан који одбија да плати карту, него полицајац.

Ја као неко ко се целу средњу возио градским бусом у школу, и који ево другу годину факса редовно оставим бар 1000 динара месечно за карту за градски, милион пута сам пожелео да овакве дилеје неко испребија. Зашто неће да плати карту, не разумем? Одбијање да се плати карта, односно одбијање да се плати нека услуга је равно крађи. То би било као да уђеш у Макси, узмеш гајбу пива, дођеш на касу и кажеш: "Нећу платим, МОЈЕ!" Или одеш у берберницу, ошишаш се и обријаш, и боли те дупе да платиш.

У том бусу има бар 50 људи. И од њих 50, 49 је могло да издвоји 60 динара (Нисам из БГ-а, али кад сам последњи пут био пре пола године, мислим да је толико била карта), а само овај не може. Зашто? Шта као, они су рокфелери, па имају, а он нема? Па наравно да нису, зна се ко иде градским, онај ко нема за кола и гориво.

Тако да, као неко ко редовно плаћа за услугу приватног превозника да ме превезе до факса и назад, кажем: "Удри стоку!"

Ја сам вероватно једини који ће да каже да је већи идиот овај дебељан који одбија да плати карту, него полицајац.

Pa jeste malo veci, za nijansu. Medjutim veliki ili mali, idiot je idiot.

И што бре нигде нема уља?

Није здраво. Сад само маслиново, опаааааааааа.
Да се види ко је јео виљушком док је Шваба к'о свиња, у уста га јебем.

Брате, ово почиње да личи на деведесете.
Ајмо протестујемо нешто, чисто да не буде досадно.
До краја деценије мора да падне један рат и једно бомбардовање. Шта мислите?

Vesli Snajps
Ovaj čovjek koji prodaje na pijaci ili šta već je druga priča.
Drugo je kada te život stjera u ćošak i moraš koru ljeba zarađivati na takav način.
Što se tiče ovog drugog klipa, tu su ovi drotovi čobani, što diraš čovjeka kad već vidiš da ga je život dotukao na sve moguće načine

Не продаје на пијаци. Тај снимак је преко пута моје зграде снимљен. Дакле продаје буквално испред Идеиног супермаркета, испред зграде. Не плаћа никоме порез, крши јебени закон. Буните се кад неко крши закон, а сад као не ваља што бију. Капирам ја да он нема и да га је мука натерала на то. Али кршиш закон рођаче! Живе и други тешко, јебига.

Не можемо ми да се опаметимо без батина. Колико сам само пута чуо оно "Ми смо Срби стока, треба само да нас батињају док се не опаметимо", а онда кад крену да пију, прпа, а?

Колико пута сам чуо да је интервентна пребила неког без разлога, па се мало штрецнем и запитам, јбт, каква је ово усрана држава кад може неко тако да те бије и да ти ту апсолууутно ништа не можеш.

Демократска.

Ја сам вероватно једини који ће да каже да је већи идиот овај дебељан који одбија да плати карту, него полицајац.

Па ја већ рекох да јесте већи, додуше на другој теми.
Али небитно. Не би био проблем да је изашао из буса. Ако не плаћаш карту, макар не сери тим људима који са свим тим немају много везе.
Друга је ствар што је и овај комуналац идиот. Што рече Бушидо, од човека таквог домета ни не може више да се очекује.
ЦРНОГОРЦИ МРЋИТЕ У МАКЕДОНИЈУ!

ЦРНОГОРЦИ МРЋИТЕ У МАКЕДОНИЈУ!

НИКАД! Теразије су срце ЦРНЕ ГОРЕ, срце Црне Горе, срце Црне Горе!

trebali su pozvati interventnu i da ga ubace u "boks" malo

Pa zar da biješ čoveka za ovo što je "uradio"? I praviti toliki špic, kad se zna kakve su gužve na našim putevima? Ne branim debelog gmaza koji je ionako, vidi se, propao, ali moja baba je imala izreku za to: "Što više diraš govno, ono više smrdi".

Ма јел ви мене зајебавате да је 97% људи уз овог деду горе што га комуналци бију? Човек потего нож на њих, ееееј.