Prijava

Дакле? Чему толика мржња, чему Јасеновац, чему Олуја, чему Бљесак, чему тројке у последњим секундама. А чек, то смо ми њима шукнули, опааа.

Зато, јер си жена са два лица

E it šit bačje, taman sam teo da otvorim jednu skroz drugu temu.

Zato što smo ista govna.

Zašto kerovi ližu svoja muda?! Nema odgovora, konkretnog.
Slažem se sa Alkaloidom.

Јебач, исто к'о што напредњаци мрзе радикале. Кад отпаднеш од неког, наравно да ћеш да га мрзиш.

Suviše smo slični i izmešane krvi, imaju među sobom dosta srpskih konvertita koji svojim ekstremizmom moraju da se dokazuju, a još se plaše naše težnje da ćemo ih porobiti i otkinuti krupne delove zemlje tako da neće moći biti stabilna i nezavisna država. I te trojke. Mada, ne verujem baš da nas mrze. U stvari, i Srbi mrze neki narod kad ih političari po potrebi nahuškaju, pa tako i Hrvati. Masa zaglupljena...

чему Олуја, чему Бљесак,

Vojne operacije kojih se mi prvi nismo setili. A ovo ostalo ne znam. Ali znam da većina Hrvata na nas gleda kao da smo u Africi ili Okeaniji, ne interesujemo ih ni 2%. To se mi patimo sa komleksom slabog naroda koji nije u stanju ne da okupi svoj narod u jednu državu nego ni ovo što imamo ne možemo da očuvamo.

Još uvek im frka da će krenemo u osvajanje njihovih teritorija, Il Grande Serbia fazon. Pa ono...

Ај капирам да Срби мрзе Хрвате зато што су поклали милион у овим ратовима. А што они нас? Јесу ли Срби икад правили неке велике злочине над њима?

ja san ista bia pita župnika uselu jeli srbin odboga i možemol bit brača u kristu al rika župnik nemežemo jer ćetnik za blagdan jie kvasni kruh a tako nije od krista takodžer srbi nimaju blagdansku puricu na božič i uskrs i slave blagdane poganskim naćinom i pišu ćerilicama i hiroglivima isukrste i tu župnik još rika da uni srboćetnici komunisti su u bleiburgu domobrane ćestite masakrirali kažu oko pol miljuna ne? i od samih korina naših bog je i hrvati i tu ćetniku mista nima a korini se štovat moraju fakat

Медији су им главни проблем. Често сам тамо и кад год укључим ТВ - мало филмова, емисија о њиховим певаљкама, па онда Срби ово, Срби оно, убијају те у мозак са Србима од малих ногу, како и да не замрзиш те Србе што праве свакојака срања.

YeahBatch
Ај капирам да Срби мрзе Хрвате зато што су поклали милион у овим ратовима. А што они нас? Јесу ли Срби икад правили неке велике злочине над њима?

Ако се у скорије време узму у обзир Ђорђевић, Кецман и Бата Мирковић, све је јасно. Ко зна како смо их теслачили у бацању камена с рамена, надвлачењу конопца и сличним дисциплинама у средњем веку.

Ај капирам да Срби мрзе Хрвате зато што су поклали милион у овим ратовима.

Jebi ga, koliko bi onda Poljaci i Rusi trebalo da mrze Nemce? I da im pamte do kraja vremena i da samo teže da ih sjebu i unište kako god mogu? I Jevreji isto. Bilo, prošlo, jebi ga, umrli su svi koji su u tome učestvovali, idemo novu igru... Valjda smo nešto naučili u međuvremenu.

Дун, јесу постојали ти медији пре 300 година? Нису. Дакле, шта је корен свега тога?

YeahBatch
Ај капирам да Срби мрзе Хрвате зато што су поклали милион у овим ратовима. А што они нас? Јесу ли Срби икад правили неке велике злочине над њима?

Кад би зауставио рендом домобранитеља на тргу Бана Јелачића и питао га, рекао би ти да су Срби поклали 200 пута више невиних домобрана у домовинском рату (где их је убијено типа 2000 укупно, што је 90% пијано падало са кровова, газило по минским пољима, јеби га, стизао пајдо с Косова) него у Јасеновцу Срба. Убијају по ТВ-у и новинама са домовинским ратом, превише.

Дун, јесу постојали ти медији пре 300 година? Нису. Дакле, шта је корен свега тога?

Borba za teritoriju. Mada, treba pitati Božicu Jurić.
http://www.facebook.com/pages/Bo%C5%BEica-Juri%C4%87/283006531733391?fref=ts

Валдемаре, ово је Балкан, не мош то тако ко у цивилизованом свету.

Borba za teritoriju.

Лицимури, кад су хтели у заједничку државу после Првог свецког, онда им није сметало што им узимамо територију.

Ako nas mrze mogli bi da nas mrze i zato što smo branili Jugoslaviju i komunizam a busali se da smo Srbi i četnici.