HARLEM SHAKE

1. Прејака ствар, зајебанција до јаја.

2. за разлику од гангнаганам стајла ова песма кида, а плес... тотално кретенски и зато је добро, гангнаганам је смислен и зато је срање. ХАРЛЕМ У ОДАБРАНЕ

3. Ја ћу цимеру да сакријем лекове да би добио напад и онда ћу да га снимам како се тресе. Има да пређе милијарду снимак лагано.

4. таман помислим да ће коларов нешто конкретно да ради у клипу, а онда га видим како блеји и сетим се да је неспособан за све осим фудбала :Д

5. хахахаха и кад чита оне честитке ко да прети хахаха скапирали су да је луд па су му рекли ти само заблеј и мршти се у камеру.

6. Kolarov je kraljina, čovek je u fazonu "Zajebite ovo gej sranje, šta bre da se glupiram ko magarac da mi se smeju moji u Srbiji".

7. Какав јебени ћале овај Коларов.
    Кул песма, нема ђоги мјође и то. Оно, кул је цео овај фазон, кретенисање.
    И да, песма се уби за шутку.

8. ~40000. god p.n.e: Pećinski je čovek lovio živuljke, obradjivao zemlju da preživi, pripitomljavao životinje, pravio alate i oružja...

2013. god. n.e: Moderni čovek pravi budalu od sebe igrajući Harlem Šejk/Gangnam stajl/itd.

Da li smo stvarno napredovali?

9. Неки јесмо, Луксе, видиш да Енглез и Шваба праве будалу од себе, а Србаљ мртав озбиљан.

10. MI SVILJUŠKOM BOC! A ŠVABA RUKAMA, USTA GA JEBEM!

11. Има и Харлем Шејкова и из Србије, тако да има и изрода, увек, јебо им пас матер!

12. Пеки јеси ти ово правио?

13. АХАХАХАХАХА ПЕКИ КАКО СИ ОЈЕБО ЧОВЕЧЕ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.