Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam već pogodio samo vi to ne znate. Imam 3 postera i 2 reakcije-Agilares baciću te na muke da pogledaš sve da bi odabrao lololo
Znači ovako
Partizan Širak 3:0
Honved - Vojvodina 1:1
Rubin - Jagodina 2:0
IBV - Zvezda 0:2
Lagano može ovako da se odigra.
A mislim i da mi je kvota za sada najveća kada bi odigrali u kladži. Nisam ziheraš ko Džoni
Начи моја прогноза
Партизан - Ширак 1 1
ИБВ - Звезда 0 2
Хонвед - Воша 0 2
Рубин - Јагодина 1 2
ЕДИТ: ЖАЈК УМЕ, ЖАЈК ЗНА
Realno Partizan 2:0
Zvezda 0:2 ili 0:3
Voša 0:2/3
Jagodina 3:1
Možda bih se i usudio da nešto prognoziram, ali su nam timovi realno toliko jadni da me nebi iznenadilo ni da poduvaju u ovim prvim kolima.
Slušaj, ja sam uvek fur'o taktiku uloži 10000, zaradi 10200 i mirna Bačka lololo
Partizan Širak 2:0
Honved - Vojvodina 0:1
Rubin - Jagodina 2:0
IBV - Zvezda 0:1
šujo potka jebe
А ја што сам прогнозирао 0:3 за Јагодину, то ништа? лолоолло
Moja prognoza:
Partizan - Širak 3:0
Honved - Vojvodina 2:2
Rubin - Jagodina 4:0
IBV - Zvezda 1:3
Eto tako, uskurac svima! Ondulatori, nemam mnogo stvari, nije težak izbor za odabir.
Не бих се усудио да прогнозирам. Може свашта да се деси. А и све обрнуто. Пуно среће свим нашим клубовима у походу на Европу и Северни пол.
IBV - Zvezda 0:1 ili 0:2
Partizan - Sirak 2:0
Honved - Vojvodina 0:0
Rubin - Jagodina 4:1
Zvezda je mogla i morala ubedljivije na domacem terenu protiv poluamaterskog kluba, ali igra i nije katastrofa(kao tokom veceg dela prethodne sezone), a Partizan se obrukao u Jermeniji, ali mislim da prolazi lagano. Realno i Zvezda i Partizan imaju otvoren put ka plej ofu (morace da se nose sa mnogo kvalitetnijim ekipama ako misle da urade ista u Evropi). Vojvodina ne bi trebalo da ima problema, ali Bursa zvuci mnogo ozbiljnije. Od Vojvodine niko i ne ocekuje nista, pa mozda iznenade. Jagodini svaka cast za borbu i sasvim pristojan rezultat kod kuce, ali dati dva gola Rubinu u Rusiji i ne primiti nijedan je preambiciozno i za vece klubove. Daj boze da ne izgube sa vise od 2 razlike.
ja mislim da ce samo czv u LE
Ovolku kurčinu ćemo gurnut Širaku u čmooor!
Partizan - Širak - 1:1, produžeci
IBV - Zvezda -1:2
Honved - Vojvodina 0:3
Rubin - Jagodina 3:1
Партизан - Ширак 2:0
ИБВ - Звезда 0:1
Хонвед - Воша 0:1
Рубин - Јагодина 4:1
AHAHAAHAHAHA ladno su jebeni albanci izbacili od prošle godine nejebani Nefči.
Ja očekujem pobedu večeras. Šćepa obećao gol. Lep dan za bleju na stadionu svakako. Očekujem laganih 3-0.
SRDIJO TIJANIĆ PRENOS!
TIKI MI TE VOLIMO!