U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nadam se da će rubin platiti nku finu kintu moim jagodincima da ih puste da prođu dalje, u fazonu, primili su 2 komada, znači d su ranjivi, a preveliki je ulog za neki nepotrebni rizik.
ovo pišem jer kad god se igra neka tekma u večernjim terminima meni slab napon u kući zbog reflektora! RUSKE PARE ZA TRANSFORAMTORE!
Партизан - Ширак 2 0
ИБВ - Звезда 1 2
Хонвед - Воша 2 1
Рубин - Јагодина 3 0
Партизан - Ширак 3 1
ИБВ - Звезда 1 3
Хонвед - Воша 1 1
Рубин - Јагодина 5 2
Partizan 5-0
Zvezda 0-5
Voša 0-5
Jagodina 0-5
Lolo
CKM što bre udišeš tu konjsku mast majku mu lololo
Nemam za heroin, pa i mas' posluži.
Dobio izliv masti u mozak xD
I to konjske. :)
Партизан добија 2:0
Звезда нерешено, рецимо 1:1, 2:2.
за Вошу немам појма
Јагодина губи 4:0, 5:1.
Pređi na zelenu malo, izgore ti mozak od te crvene lolo
Da me oladi malo. lolo
Partizan - Širak 2:0
IBV - Crvena Zvezda 0:1
Honved - Vojvodina 2:1
Rubin - Jagodina 2:0
mislim malo mi je nelogicno da rubin kuci da manje golova jagodini nego partizan siraku. tom logikom je manja razlika u kvalitetu izmedju jagodine i rubina od partizana i siraka...
Rubin će najverovatnije odigrati sa rezervnim timom, a Jagodina nije toliko slaba. Neće rusi puno forsirati sigurno. Predviđam da će Partizan dati 2 ili 3 gola.
Loše, ali prošli smo i to je na kraju OK. Ludogorec je ozbiljniji mnogo od ovih Jermena i morali smo bolje, ali očekujem bolje. Volkov je napravio glupost i mislim da bi prelomili da nije dobio crveni.
Neki igrači su dobro odigrali, ali mora to još mnogo bolje. Dobro je na kraju. Ispadanje u ovom kolu bi bila velika sramota.
Много бре ово лоше што је Партизан показао, буквално се на срећу провукоше у следеће коло. Волео бих да грешим, али на путу су да их бугарски приватник угази. Играју против екипе где плате редовно долазе, где постоје бонуси и зајебанције, плус што је њима Европа још битнија због финансија. Много зајебано.
Jeste. Morala je da bude lagana pobeda i mnogo bolja igra. Loše je stvarno delovalo. Mada ja sam ubeđen da mogu bolje i da moraju bolje. Ume nekad da se stvori neki grč, koji je nadam se, prevaziđen ovim dosta srećnim prolazom.
Jeste, ali nadam se da će odigrati bolje i da će pobediti. Jebiga, ipak navijam za Partizan i želim da pobede. Moraju da pokažu da nisu tolike drvende, a ja verujem da nisu. Barem ne baš tolike. Videćemo kako će se Obradović i Đemba-Đemba uklopiti i možda to bude još bolje. Povratak Mitrovića će mnogo značiti jer je daleko bolji napadač od Kojića i Šćepakadabre. Sve u svemu, dobro je da smo prošli kako-tako, ali da je stvarno delovalo jadno, jeste. Opet prolaz je prolaz. Bolje nego da nismo prošli.
http://youtu.be/48RVn-cxtRE
Pitanje je da li će biti povratka Mitrovića, šuška se da je potpisao za Anderleht.
Onda će morati da se dovede onaj dečko iz Rada.
super ste prognozirali partizan.valjda osokoljeni sjajnom igrom iz prvog meca.
ako budemo imali ekstremno srece,1 nas klub ce biti u evropi.ali to je ekstremna sreca.