U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja mislio bio ekološki apel protiv izumiranja pingvina. Dobro, Barracuda povlačiš se sa neta, neka ti je sa velikom srećom u životu, nek' sa Rockangel bude bajno i divno - i ja mislim da si u petak gledao South Park na B92 pa si dobio ideju za ovo...
I sve lepe želje i Rockangel takođe...
Ja samo da vam kazem da vam zavidim ako u nameri da bez neta budete godinu dana, a i ako tako ne bude, budite vi srecni jedno s drugim. ...A mi cemo svi manje vise, uvek biti tu negde po netu, ovde sigurno. Pa se vidimo u ponedeljak decembra 2010. oko 4 popodne, ako ne nista ranije...
Godinu dana...bravo!
Srećno!
Е па нека вам је са срећом!
hahahhaha ajoooj xD
pa oke, vidimo se za god dana ;)
p.s. ovo su uradili samo da bi jeftinije prošli, da nas ne zovu na svadbu.
tesko je samo u pocetku, kad udjes u stos ne nedostaje ti net.....srecno...
Ćao Barra, Rockangel! Nedostajaćete nam mnogo! :(
Šta ćemo mi bez Barrinih "ličnih palmi"...? :(
Jebiga, nisam znao da stabilna veza podrazumeva odricanje od neta... Ali još jedan razlog da se ne vezujem .:D
Ok... hajde da pravimo najrazličitije priče i dobijamo najrazličitije ideje zašto se ne pojavljuju...
Ko će prvi!?
PS: Može se bez neta, ali ti uvek zatreba lak pristup informacijama, tako da je za školu, fax, posao neophodan...Mada, ne nedostaje to. Nedostaju ljudi.
Sayonaraaaaa !
http://www.japanesepod101.com/images/_lesson_images/S_S2L5_080409_jpod101_image.jpg
http://www.collectorsquest.com/blog/wp-content/uploads/sayonara-1957-good-housekeeping-mag.jpg
Šteta, odlazite baš kad Rockangel treba da postane moderator... :)))
Ajde pozdrav.
Hahahaha, al' ce biti fora kad jedno drugo prevari sa Ju Tjubom. :)
Predlog za Kaziena - Banovani iz ljubavi.
Srecno,ljudi! E, da se neko voli u ovom surovom svetu:))
Ljubav će pobediti sve,
Volite nekog i nek' neko voli vas :)))
Aj u zdravlje, pingvini, dobri mi ostajte :)
Taman toliko će da traje ljubav...Posle ima da dosadite jedno drugome pa trk nazad na Vukajliju...Al biće problem ako ste u braku pa imate zajednički komp!!!
Penguins are... Отишли... Вратиће се тачно за 364 дана, 23 часа, 31 минут и 56, 55...секунди на Вукајлију.
mislim da ako izdrze tih godinu dana bez neta (sto je meni totalno nerazumljivo i bez smisla) nece se oni ni posle toga vratiti......
Nznm cemu ovo...ali cak i da su tako odlucili.....i cak i da izdrze godinu dana..i za 1god se sete vukajlije...svaka im cast
Рест ин пис сајбер другови!
Laze! Nista on nije odlucaio. Sluzba ga salje u vetrovite krajeve bez interneta!
http://www.debatableland.com/.a/6a00d83451b73069e200e554037b098834-800wi
Jednom sam pokušao da izdržim nedelju dana bez interneta. Izdržao sam dva dana. Nek' vam je sa srećom, ali nećete izdržazi celih godinu dana. Nema teorije.
+ za ideju.