Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
фмн то ми звучи мало вероватно, а и не крећеш се нигде очигледно кад те једино стартово човек на улици.
Mozda devojka deluje hladno i uobrazeno pa se muskarci plase odbijanja nekad. Ja sam imao slicnu situaciju i ispostavilo se da sam grdno pogresio u proceni.
Da, Gazimudo, neopisivo...
Dobro sad, Davide, ne mislim bukvalno samo tad, al' da sam doživela neki epohalan prilaz, nisam jbg...
ma ruzna je 100% , cim startuju ribe oko nje a nju samo 1..
EDIT: Da se ne uvredis fmn, sprdam se naravno ;)
EDIT: Ja sam zahvalan devojkama koje pustaju ruznjikavim likovima da im budu momci, u suprotnom bih ja ostao suva kurca dozivotno.
Mozda nam fmn i piro daju znak da treba da im se udvaramo sad ovde.
Dajte picke znam da imate,a i ne moze da se istrosi,pa nema razloga da se stekate!
ovo što peškirić kaže je istina, mada zna da bude i obrnuto, jedared je ortak prišao devojci kad je skontao da ga gleda već neko vreme, prišao normalno i rekao 'ej ćao', a ona mu uzvratila sa 'ej mrš'
ne znam šta bih uradio da sam se zadesio u takvoj situaciji al kontam da ima likova koji bi zapesničili seljanku lolo
Evo, David me je video, pa neka kaže da li delujem hladno i uobraženo :)
Gazimudo, mnogo sam se uvredila, neću moći da spavam noćaš... :P
Towelie, kasno je sad :)
Zažalićeš što si otvarala usta, Forget, kad udare da te muvaju na sledećem fuzbalu, da vidiš malo i ti kakve su to muke. Realno, gluposti tog kalibra ne možeš da čuješ kad bilo.
...
Podsetilo me inače na jednu moju uspelu operaciju. Bio na moru i spazim šeta vrh riba s nekom debelom gaborkom. Šta ću, kuda ću, zaletim se i gurnem debelu u vodu a ovoj drugoj krenem: "A što tako lepa devojka šeta sama".
Kresno sam je sutradan inače, a debelu drugaricu su pojele ajkule.
Па реално, ја бих први... Да нисам овако префињен и галантан.... лоло
ауу грујо искидо си.. одлично начи одлично!
није фмн уображена :)) али ликови се генерално боје одбијања и ја право да вам кажем ал кад нападам гледам да ме боле курац и опуштено све
Grujo, daj reci da ne baronišeš ovo za guranje đembele u more, da probam na bazenu ovih dana :)
A ja mislio da svi znaju taj s crnogorcem i dve drugarice :)
Baronisao ja ili ne, ti svakako probaj, najgore što može da se desi je da se skrndelj udavi... a da se ne lažemo, tu bi samo maestro zaplakao od srca.
Jednom kod Vuka uzmem parce pice, cisto da nesto prezalogajim. Kako sam bio gladan, smazao sam je u nekoliko zalogaja (onako, urolujes u pica sendvic pa ide brze). Gleda me neka devojka kako halapljivo jedem i kaze nesto kao kako si brzo pocepao tu picu..
Secam se da sam odgovorio nesto u stilu da to nije jedina pica koju cu danas da pocepam.
De pičke!
Jebo ti ćaću svog! Uze me u dvije riječi.
Meni drugarica pričala kako joj je išatirani lik prišao u seoskoj diskoteci u Pelagićevu, stao k'o kauboj ispred nje i rekao "Derde, dođi vamo." Ona nije htela, on je hapi za ruku i izvede ispred diskaća. Ona će: "Pa, dobro, čoveče, šta hoćeš od mene?" On, mrtav-ladan: "Bona, da se zabavljamo."
Ja imam skoto stoprocentni učinak kao vingmen, jednostavno mi ide to :DDD
E može i ova..
- E mala večeras je racija u lokalu
- Stvarno ?
- Jesta ajde palimo pre nego što ulete
mozda sam ja seljak, al meni to djeluje kao solidna forica.
mada ti sabloni i forice rijetko prolaze, ili je mene samo zestoko blam da ih koristim...
Ja, dok sam jednoč kreto u udvaranje, imo sam običaj da ljuljnem jedno 6-7 pivi za svaki slučaj, čisto da, ako me bude sramota, nemam osjećaj. Žvaka je bila prilagođena ribama od: "Ćao ja sam taj i taj" do "Ćao, čuo sam da si takva i takva", ili jednom kad sam bio stvarno pijan: "Da se ti ja ne bi ubjeđivali de ti meni reci koliko tražiš da ja tebe marnem?".
Ја сам једном давно пришао некој риби и питам шта пије. Каже: "Ћао, мартини". Ја рек'о: "а боли те курац", окренем се и одем. Не знам да л' сам имао шанси да прођем, али ме изнервирала та неваспитаност.