Prijava

Brate, udariš je laktom u glavu, i ako ti ne jebe mater, imaš prođu.

''Не плашим се ни вука ни међеда, ал се плашим да ћу вечерас да те јашем''

Ја удварам говором тела и тако тим гестовима са мало речи, типа питам нешто да крене да прича а онда је похотно гледам у очи док руком евидентно масирам тестисе, фул гребом што би се рекло. А онда не падне одмах на моју мужевност која једноставно избија из мене, урадим оно "мож ме почешаш за раме" па за цупи
тад је готова!11

Mot'kom o glavu, samo romantično.

Ja sam danas smuvao ribu na plaži tako što sam je spucao loptom u vuglu, napravio debilnu facu, izvinio se, a onda mi je viđela vršnjaka kroz pocijepani šorc. To je bilo to.

Мој ортак има неку дебилну фору, не знам да ли је неко рекао већ: ја сам леп, ти си лепа, зашто се не бисмо приближили?

урадим оно "мож ме почешаш за раме" па за цупи

КОМБО!!!!!!!!

Ne, nemoj mi prici.

Sasam se upravo vratio iz arčenja frizerke kod koje se šišam. Moj prilaz je bio: Samo da znaš da ću se i dalje šišati kod tebe posle ovog večeras. Kaže ona;MOlimm!!! Ja ću njoj: Pa odrasli smo ljudi!

A ja mislio da svi znaju taj s crnogorcem i dve drugarice :)

Ma znam ga i ja, samo u verziji gde on priđe i ovu jednu ubije od batina dok ne padne. Tako da mi je ovo delovalo kao blaga, kul verzija :D

Ако је истина то што причате, свака вам част, Вукајлијашке казанове, ако није, онда наравно нема везе.

Kad se udvaram samo namignem upitim koji put prodorni svalerski pogled sa podignutom levom obrvom i blagim osmehom na stranu- ako mi se smeje zakljucujem da misli da sam bozanstven ili sto je verovatnije da sam oboleli kreten - u svakom slucaju posle toga je pitam - Sta se smejes kucko?! nisam bas dobar u konverzaciji tako da...
ma jebes udvaranje od sad silujem!

Ja кад им набројим Каролинге са све титулама или главни заплет у Скајриму, саме наскачу на мене, после морам целу ноћ да се браним од њих.

EVO TI RUŽA DAJ PIČKE

prišo moj drug devojci i kaže ''sad sam se ispišo smrdelo sve na cigana''...nie dobio pičke naravno

''sad sam se ispišo smrdelo sve na cigana''

ААХАХАХАХАХХААХХААХАХАХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХХАХА

Dodjes Jugicem po sponzorusu i kazes : ,,E izvini,otiso mi komp na dzipu pa sam morao da uzmem ovaj za nabavku iz restorana mog caleta. " Dobijas picke garant.

Luks Učitelj
Paz' ovo. Ja kad 'oću muvat' pičke, kupim sapunić, ali onaj malo skuplji, turske one od 3 za marku koristim za dejli ker. Elem, kad se dobro raskiselim i zaperem, namirišem se zelenom Malicijom, što je apsolutno mast hev ajtem u muvanju seoskih, jedrih pičića. Obrijem se, roknem gela na kosu i to ne žalim - ima se, more se. Od stajlinga imam više opšna: zeleno-roze Dolcxe end Gabahna majica kupljena na buvljaku, al' jeb'o mater k'o da je orginal matere mi - nju nosim sa ljubičastim Air Max patikama. Druga kombinacije je crna košulja za zlatnim tigrom preko leđa, i od onog Lejvisa pantalone sa modernim zakrpama. Operem svoju Opel Askonu, ubacim 6-9 osveživača, 23 pakovanja kurtona i pripremim cedeove Zvezda Granda za pičke, a Baju Malog Knindžu za mene. Proverim da li su spojleri na Askoni neprikosnoveni, da li zvučnici piče... Spremno je sve. Ubacim u drugu brzinu, izbacim lakat kroz prozor, i fensi cvidže nataknem. Lagano obiđem par krugova po selu. Mrak pada, ide se u susedno selo u Diskoteku Monako. Pri ulasku u disko, razbacim svoju telesinu, i pričam na mobilni, oni smart fon kako li ga već zovu, ma oni skup što je. Naravno, izbacio sam kajlu jebotekolač, mora da se vidi da je široka k'o kardan od Fergusona. Pozdravim ekipu, nabacujem im, rokćemo kad se smejemo da male vide, jelte, kako smo alfa mužjaci. Stanem, namrgođeno mahnem konobaru: "Mali, jeb'o te kolač - viski i to onaj skupi i Red Bula četir' za sto!"... Natakarim se za sto i šmekam pičiće. U tom se čuje Maloletnica od Mitra Mirića, širim ruke, dok tetovaža kokarde sve na desnom bicepsu... Grlim drugove, u transu smo... Uzvlačim trenerku, rokam šlajmaru na podijum, proveravam friz na ogledalu od šanka i prilazim mlađanim seljančicama. "Šta je, mooooala, šta oš'? Vidim zaljubita si u mene sabajle, a? Rok, rok..." Seljančice se kikoću, a sise im od kikotnja poigravaju kao salo mog komšije Mitra kad vozi Rakovicu u trećoj brzohodnoj. Pos'o je rešen, kako smo već utvdili da je mala pala, vodim je u mrak da je dunem propisno, subota je, a vele ljudi da je sevap uoči nedelje nešto jebat'. Malu sam otres'o propisno, moraću kod Sime Bibe na autootpad da kupim nove polovne amortizere za Askonu, meščini da su popucali od silnih udara. Posle idemo na ćevape da povratim snagu, a pičku da ne počastim, kak'i bi' ja čovek bio.

16. septembar 2011

Ovo se ne smije zaboraviti.

"Cao, ja sam drug od Maestra"
"Pa sto ne kazes odma´, ju mene seljanke, umotala se u ove gace ko casna sestra!"

PS: postoji mogucnost da naletite na neku od onih koje maestro nije jebao, onda vam ovo ne vrijedi.

Ja samo kad sam pijan.