Tesla u hramu Svetog Save?
  • velikiblek

Teslin pepeo treba da ostane u muzeju i tacka.To je ono sto zele njegovi naslednici,a oni su realno i jedini koji treba da se nesto pitaju.Zaista ne vidim zasto bi crkva imala bilo kakvo pravo da donosi ovakve odluke.

• Valdemar

Mali se uplašio za glasačko telo. Ili da ga Perun-Tesla odozgo ne ošine munjom. Sećate se kad je na Savindan ono grom pogodio Svetosavski hram? Slučajnost?

• Луди Чак

Грањка - логичка грешка у људском облику.
    П.С. Нећу ти одговарати на оно вероватно, јер нема сврхе теби нешто доказовати, све је лепо Валдемар рекао о теби.

• Glavni

Jebo ga otac sase sjetio da ide u crkvu, kad je umro!

• Ledeni

Šta bi Nikola rekao da ga sad neko digne iz pepela osim što bi svima opsovao mater neuku?

• Jericho

Rek'o bi "jebo te, sto se ja nisam prvi setio ovoga!?"

• Valdemar

Izvadio bi Erudijum 36, eksplozivni svemirski modulator, sa pozitronskim punjenjem i jonosferskim pražnjenjem na principu akceleracije molekula žive, i spržio bi i ministarku energetike i Malog, Irineja bi možda poštedeo jer mu je i otac bio pop.

• Glavni

Šta bi Nikola rekao da ga sad neko digne iz pepela osim što bi svima opsovao mater neuku?

Reko bi "Where am I?" pošto je umro Ameriki.

• Valdemar

Rekao bi: mama, neću u školu.

• Dragisic

Rekao bi: e sad ću da jebem.

• Valdemar

Pa on je bio aseksualan? Gadio se žena, a ni muškarce nije voleo. Dobro, možda smrt promeni čoveka...

• Dragisic

Na to sam i mislio. Baš na to sam mislio.

• Valdemar

Da, startuje prvu obožavateljku:
    Hej, curo, hoćeš da te mučim naizmeničnom strujom?
    Ovako nešto
    http://nonstatetorture.org/files/2913/5180/5819/electricshocking1.jpg

• torazulu

Лимени, сељаке и треба газити чизмом и тенком ако треба! Па, јбт све најразвијеније земље и немају сељаке. Сељак - то је смрт за државу.

Ovo zasluzuje odgovor koji ja kao dobar vernik ne mogu da napisem treceg dana posta.

• V

Ja sam za to da se Tesla prenese u Hram svetog Save.

Rastko Nemanjić i Nikola Tesla imaju mnogo toga zajedničkog:
    ☑ obojica su bili prosvetitelji, svako u skladu sa svojim vremenom i mogućnostima
    ☑ obojica su u mladosti pobegli iz rodne grude
    ☑ obojica su kremirani
    ☑ obojica su bili uvrnuti navodno aseksualni likovi

Drago mi je što su dvojica najpriznatijih Srba pripadnici LGBTQIA populacije (ovo A je za aseksualne) i što će počivati zajedno.

• director©

branislava, kao i uvek, U SRIDU

• Valdemar

Dobro se Branislav setio paralele, i ja sam hteo tako nešto da napišem, ali misli su mi išle samo oko izmešanog pepela, nisam išao u toliko duboku analizu.

• Dragisic

Vido neko od vas Tesline ostatke. Zlatkasti kliker, iza njega posmrtna maska. Unutra... pepeo, nije bitno.
    Ono sto treba da guramo je obnovu i sirenje muzeja. I jos treba da podignemo jedan visokofrekvencijski trafo na otvorenom, a ne glupe biste na kojima tesla sedi, ne sedi, gleda u kuglu, u knjigu.
    EDIT: ХОЋЕМО ТЕСЛУНУ ПАРНУ МАШИНУ У СРЕД БЕОГРАДА!!!