Prijava

оће сутра да панде икс на шити и чељзи?

hahahahahahahahahah jebiiiiiiiii skauzereeeeeeeeeeeee

Армине који си ти трансфер блама од човека јеботе. Натрти вас јебени МК Донс са 4:0, Свонсара вас кара на Олд Трафорду, Барнлију не можете дати гол, поред лиге вам је ФА куп најпрестижније такмичење, тебе нема, сакрио си се у рупу, и онда добијете Купеер (вау) и дођеш овде и истовараш ђубар. Јебем те уста. Поз

И да, сутра ћеш бити на Лестеровој кити хехехе

Eto, za sve drugare koji su pre početka sezone pričali kako nije moguće upoređivati Totenhem i Liverpul... da se razuvere brzo. Nema ništa od Liverpula, go kurac.

Ovog Lovrena bih zavezao za neko drvo i bio patikom u glavu mongoloidnu dvaes miliona puta, po jednom za svaku funtu koliko je plaćen. Marković, Lalana, Čan, Baloteli... e moj Brendane.

pa boleo me kurac na odmoru da ulazim na vuku, vidi kad sam se javio ovde ne secam se i tu si napisao armine de si mk dons i 10 puta posle toga, tu sam ja zajebavamo se medjusobno za to i sluzi ova tema, hehe

Hahahaha Skauzeri odoše kući jebeni. Vest Hem dogodine u ligi evrope.

Бенисијо, нисам желео да себи да признам, али испада да си био у праву. Прелош прелазни рок. Мада, јебем га, овај Лалана зна да одигра много боље. Марковић има места за напредак. Балотели још испаде и најбољи, труди се, ако ништа, ваљда ће ускоро да проради.

Stvarno sta je sa Markecom, koliko vidim nije povredjen?

pa boleo me kurac na odmoru da ulazim na vuku

a jeeeeeeeeeeeeesteee mi smo veverice

Колико се препуцавате, а навијате за стране клубове, лол

Mislim da ovaj loš početak Liverpula nema veze sa odlaskom Suareza. Jednostavno loša odbrana. Nešto slično kao i sa Arsenalom prethodnih sezona. Stvaraju se prilike ali odbrana krš, pa si tek negde na 3 0 siguran u pobedu.

Stvaraju se prilike ali odbrana krš, pa si tek negde na 3 0 siguran u pobedu.

A ni tad nije gotovo, kao prosle sezone protiv Palasa..

Celzi deluje najozbiljnije, 90% sam siguran da uzimaju ove god.

EDIT

Ovaj Lovren rupcaga..

Baloteliju je 10-12 golova u Premijer ligi maks. Deset Balotelija ne bi moglo da nadoknadi prodaju Suareza, ali pričao sam več o tome, da se ne ponavljam. Jedino pojačanje je Moreno, a Lalana je ok i mogao bi da odigra dobro kao podrška Kutinju kad ovom ne ide. Ostalo, go kurac.

bojim se da je benisijo u pravu
naročito ovo za suareza, jeste da njega niko ne može da zameni i to pre svega njegovu energiju i kreativnost, alito naročito ne može jedan statični baloteli koji očekuje da svi igraju za njega. suarez je vukao ostale dok ovog treba svi da tetoše. danas je bio još i dobar

Kako god, Čelsi jedino u Sitiju ima konkurenta za titulu ove sezone, a mislim da su kvalitetniji od njih i za mene bi bilo najveće iznenađenje da Murinjo ne uzme ovo. Arsenal i Liverpul da se malo uozbilje i podele 3. i 4. mesto.

Isti trip k'o sa Totenhemom, ne možeš jednog igrača svetske klase da zameniš sa četvoricom osrednjih.

није искључено да балотели експлодира, ако ће икад могао би ове сезоне ако му се све допадне, ко нека жентурача ал јбг.

Što pre da se vrati Staridž pa da to liči na ekipu. Podržavam inicijativu vezivanja Lovrena za drvo, ispao bi jedan valjan sijamski blizanac od te simbioze.
Kad bi nekako uspeli da se sete da im trebaju minimum dva krštena štopera (aj neka Sako ostane kao rezerva) i kad bi doveli jebenog golmana koji može da brani za jače timove nego za Sanderlend, i jednog vrhunskog napadača, i da se reše Hendersona i Alena i dovedu normalne zamene, tek bi onda to ličilo na ekipu. Dok se bar 50% od ovoga ne odradi, ništa. Još ako Junajted sad krene da kida, što ja očekujem, 4. mesto mi deluje mnogo daleko.