Prijava

Сваки пут кад се гејови организују да праве параду Србију ударе поплаве, случајност, па не бих рекао. Прошли пут су требали да имају у мају, па су биле поплаве, сад требају 28. и сад опет поплаве, далеко је то од случајности.

далеко пријатељу, далеко.

Nisu poplave zbog gej parade nego zato što ih tučete. Ne voli Gospod mržnju i svađu među ljudima, hrišćanski bi bilo da ih podržite i prošetate s njima.

Pa zašto nama poplava, a Austrijancima ništa? Nismo mi slavili Končitu, smenili smo je odmah sa mesta Ministra finansija.

зато, брусе, што њима нема спаса од њих је и бог диго руке, тако је образложено, превише огрезли у грех, а нас и даље воли и шаље нам опомену.

najvjerovatnije zato što su se Austrijanci na vrijeme zaštitili od poplava putem raznoraznih arhitektonsko-građevinskih manevara, nisu sužavali korito rijeke po 10 cm godišnje, nisu bacali gume i balvane u potoke et cetera, et cetera, et cetera

Ovo trebala da bude trol tema?

Niko nije previše ogrezao u greh, čak i rogati bi mogao biti spašen kad bi hteo da se pokaje i zatraži oproštaj. Zar nisu Hristove reči: "Ja sam put i istina i život; niko neće doći k ocu do kroza me"?

I čoban čuva sto ovaca pa mu jedna zaluta i on je traži po ceo dan pa kad je nađe bude mu ona jedna draža nego svih onih 99 koje nisu ni lutale.

Samo da se pokaju zbog svojih greha, ja u njih verujem kao u dobre ljude.

слажем се брусе али не бих доводио у питање амфилохијеве речи, можда бог има други план за њих, да их другим путем опомене, или пусти још мало па онда ако не схвате, а нас у корену да опомене, да се не искваримо ко они.

Ne mogu Amfilohijeve reči procenjivati ali koji se Vladika ne vozi gradskim prevozom ili ide peške nema mnogo autoriteta kod mene. Kad se bude sudilo neko će odgovarati što je ukrao hleb da prehrani porodicu, a neko što nije prodao džip da ovom prvom da hleb. Šta misliš ko će biti više kriv?

Ih Miroljub ovo davno objasnio, kasnite des` godina.

Jesam preterao s argumentima? Jebiga kad n'umem da trolujem...

čak i rogati bi mogao biti spašen

ko ce onda da nas kusa?

On je poslednji :)

Брусе, Христос такође говори: Ако те твоје око саблазни - извади га. Боље је изгубити око него душу.

Осим тога, ова трол тема не пије воду, уколико је поређење на месту. Поплава нема везе са парадом, јер да тако меримо, због свих власти које смо до сада имали од 1989 до данас, требала би да нас поплави ЛАВА. Коме смета пар хиљада хомића на улицама? Не будите апсурдни.

Ако можемо да шетамо и подржимо хомосе онда је ред да прошетамо и са другим сексуалним мањинама. Свим. Без дискриминације. Не знам да ли би ти подржао сексуалну оријетнацију педофила, с обзиром да имаш децу. Ја знам да не бих. Не осуђујемо људе, већ њихов грех и дајемо им пуну подршку да се против греха изборе, јел тако?

Чуо сам добар језуитиски одговор од католичке курије на тему богатства и сиромаштва - (језуита је иначе наш један дичан владика екумениста, рђа) - "Па, то није моје. Ја сам монах, не поседујем ништа." Опааааааааа! Ал ми га рече.

Ко је луд да оде да тражи 1 изгубљену овцу, а има још 99, ризикује да оних 99 поједу вукови док он тражи ту једу блесаву. Ја бих се ипак помирио са губитком од 1%. Мада како ови Вукови најављују, мораћу да се помирим и са губитком од 10%. Рђе.

да ли би ти подржао сексуалну оријетнацију педофила,

Pedofilija je seksualna orijentacija?

kakvo govno od teme.
ko zadnji izadje nek ugasi svetlo.

njah, ja mislio izrodiće se neka dobra zajebancija, a ono samo još jedan smor od teme...