- wbanovan
RASNI OVDE
RAZLOG BANA:
Упозорен више пута да ће бити банован ако настави са увредама на расној, верској основи. Банован због коментара "нож жица сребреница" на теми "резолуција о сребреници". Колико год да је ово српски сајт, не бих баш рекао да је србски сајт. Такви коментари сувишни. Одмори десет дана а ако се понови такав испад иде дужи бан. Претерујеш га и плус ниси занимљив. Едит: Буде ли ми стигла поново пвт порука са увредама претњама сексуалним понудама питањима зашто бан и остало бан се продужује 10 % за сваку увредуBanovan sam zbog uvreda prema muslimanima? Pa danas su pokušali da ubiju Vučića samo zato što je Srbin( a on debil nije trebao ni da ide). I šta ja sad ja da ispaštam zbog mudžosa.
FEJSE NEMOJ DA MISLIŠ DA TE MUDŽOSI NE MRZE AKO BANUJEŠ SRBE! TAKO IM SE I VUČIĆ IZVINJAVAO I IŠAO DA SE IZVINI A UMALO GA NE UBIŠE!
- v
Mali ne jedi govna nego mrdni dupe iz svog sela, upoznaj malo druge ljude pa ces videti koliko si lose odgojen i vaspitan. Sta ti koji moj djoku znas o nozevima i zicama?
E jesu ova danasnja deca retardirana nek se gone u picku materinu. I uostalom, koga zaboli uvo za tebe i tvoj nalog, odjebi vise i ne kvari sajt.
- wbanovan
Jel ti ovo neko poslao u PVT pa si prekopirao ovde?

http://www.kurir.rs
Za fejza- wbanovan
Kako ništa od odbana?
- wbanovan
Ajde odbanuj me. Isto ti je jesam banovan ili nisam.
- wbanovan
Ajde ne zezaj dosta je 3 dana, srpski.