DA LI SAM NEPRAVEDNO BANOVAN?
  • w
    banovan

RASNI OVDE

RAZLOG BANA:
    Упозорен више пута да ће бити банован ако настави са увредама на расној, верској основи. Банован због коментара "нож жица сребреница" на теми "резолуција о сребреници". Колико год да је ово српски сајт, не бих баш рекао да је србски сајт. Такви коментари сувишни. Одмори десет дана а ако се понови такав испад иде дужи бан. Претерујеш га и плус ниси занимљив. Едит: Буде ли ми стигла поново пвт порука са увредама претњама сексуалним понудама питањима зашто бан и остало бан се продужује 10 % за сваку увреду

Banovan sam zbog uvreda prema muslimanima? Pa danas su pokušali da ubiju Vučića samo zato što je Srbin( a on debil nije trebao ni da ide). I šta ja sad ja da ispaštam zbog mudžosa.

FEJSE NEMOJ DA MISLIŠ DA TE MUDŽOSI NE MRZE AKO BANUJEŠ SRBE! TAKO IM SE I VUČIĆ IZVINJAVAO I IŠAO DA SE IZVINI A UMALO GA NE UBIŠE!

• v

Mali ne jedi govna nego mrdni dupe iz svog sela, upoznaj malo druge ljude pa ces videti koliko si lose odgojen i vaspitan. Sta ti koji moj djoku znas o nozevima i zicama?

E jesu ova danasnja deca retardirana nek se gone u picku materinu. I uostalom, koga zaboli uvo za tebe i tvoj nalog, odjebi vise i ne kvari sajt.

• w
    banovan

Jel ti ovo neko poslao u PVT pa si prekopirao ovde?

• celtic

Jesi nepravedno banovan.

• Фејзбукманијак

Јао дечко, засхто то радисх децхко

• Фејзбукманијак

Ако су стварно покушали да убију Вучића онда ћу да те одбанујем

• Фејзбукманијак

брте камен у глоову, па није то да се убије, то је да се опомене. Ништа од одбана

• Dub

David roknuo Golijata kamenom. Ubjo na mjestu.

• komad1974

Zar nije Vučić na pressici poslije izjavio da su ga to napali navijači nekog srpskog nogometnog kluba?

• Dub

Ne vjerujem.
    Vjerojatno fudbalskog.

• director©

da, velikosrpskog Novog Pazara

• Марко 

атеншн хор

• w
    banovan

Kako ništa od odbana?

• dusan1001

PODRSHKA ZA RASNOG

• Фејзбукманијак

Каже се "ПРАВДА ЗА РАСНИЈА"

• w
    banovan

Ajde odbanuj me. Isto ti je jesam banovan ili nisam.

• kizo

Daj neki trajni ban. Poput bombe u u šupak.

• Фејзбукманијак

немам опцију багује ми рачунар

• w
    banovan

Ajde ne zezaj dosta je 3 dana, srpski.