Prijava

Kao što znate naš drug Pezos je siromašan. Ima dve PMUA majice koje menja, patike za fudbal i neke pocepane farmerice, koje nisu pocepane jer je tako in, nego od starosti počele da se cepaju jbg... i to mu je autfit već godinu i po dana. Pošto je prošle godine 6 meseci čistio kenjare na brodu meksikancima i dekiaodima, a pritom nije imao vremena da se kupa iako je bio okružen vodom (jer meksikanci imaju dobru probavu pa kenjaju ko grlice) pa je kao Sanjago u romanu "Starac i more" kleo sudbinu svoju čemernu, odlučih se za ovaj dobronamijeran čin. Mislim da je to najmanje što možemo učiniti za našeg druga.
Petre prijatelju, mi znamo da si siromašan, ali druže znaj, nije sve u parama, ima nešto i u duši, a tvoja duša je puna dobrote...oh da...i srce takodje...

Mislim da je to okej, mada sam više bio raspoložen da se istalimo za neki dobar mobilni telefon ili garderobu. Pazite, zašto bismo mu uplatili letovanje ako će tamo da nosi sirotinjske majice, patike od trideset evra, bezimene farmerke. Mislim da bi mu teško palo kada bi saznao da mora da ode na more da ne bi propale uložene pare, a da zna da će mu garderoba i telefon biti u najmanju ruku socijalni.

Ja mu uplacujem prihode od prodaje govneta.

Baš sam o tom dečku imao drugačije mišljenje. Znam da je izbegao i to ali nisam znao da je baš na samom dnu kace, Pomoći ću naravno.

Baš je lepo što na sajtu ima dobrih ljudi spremnih da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Petar zaslužuje da mu osmeh stalno krasi divno lice.

zar pezos nema veliku kovanu ogradu i zidove od 2 metra oko dvorista i skupocenog vucijaka?

Pomoći ću šta god da odlučite, mada sam mišljenja da sirotinja i zaslužuje da bude sirotinja, mi normalni s razlogom živimo tako kako živimo - oblačimo se na nivou, posedujemo kvalitetne mobilne telefone, kola i ne moramo da plačemo da nemamo ni jebenih pedesetak evra za izlazak - naši roditelji su se trudili da nam to obezbede, zašto bismo mi sad delili svoje imućstvo nekome ko to nije zaslužio? Ne mislim sad na Petra, on je praktično brat.

мене су родитељи учичи да помажем, рачунајте на мене

Dajte broj računa na koji se uplaćuje, ili sms broj na koji se šalje

:'( rasplakala me tuyna priča...

Slazem se sa radjom. Sto se tice mora, lepa je zamisao, ali u ovom trenutku nije prioritet. Posto su meni vukajlijasi izasli u susret kacam na traktoru plivala iz zavicaja, osecam moralnu obavezu da uzvratim dobro delo, te pozivam mladjanog Pezosa da letuje kod mene prvom sledecom prilikom. :) naravno, pastete ol inkluziv :)
Sto se tice pmua i nkie odevnih predmeta, predlazem da flegsiperi sa sajta prodaju jedan od svojih flegsipa i doniraju novac nasem dragom prijatelju Petru. Mozete i ovde postaviti svoje flegsipe na licitaciju.
Za sad su aktuelne ponude:
1. Rasnijevo govno
2. Kanta za djubre sa mehanizmom za otvaranje nogom (imam dve iste, inace je u odlicnom stanju)

Jos jednom apelujem na bogatelu sa sajta da se prikljuce akciji. Izdrzi, Pezose, vukajlija je uz tebe!!!

Svaka cast Shomy23 na ovakvom uvodnom postu, dirnulo me je. Zaista jeste. Ja bih se založio da se teme gde je omogućeno hvalisanje materijalnim stvarima ugase, sigurno ljudima kao što je Petar stajemo na muke i činimo njihov život težim. Šta mislite, kako je njemu kad procita da VladimirPutin ima nokia lumia microsoft 535 sa blicem? Kako je njemu kad zna da Rasni sa pet ortaka pije balon vina u parku, a on se naliva vodom sa česme? kako se on oseća kad ugleda naslov teme "muzika za kola"? Ja ću da vam kažem, oseća se loše, osramoćrno, bedno... Petre, ostaviću ti broj mobilnog telefona, slobodno pitaj, kako je rečeno - traži i biće ti dato. Zasluzujes da zivis normalno!

ДАЈТЕ ТЕКУЋИ РАЧУН ДА СЕ ИГРАМО
ДА СЕ ИГРАМООООО

ja imam onaj teret od 800 evra, pisao sam vec, tako da nmg direktno pomoci. Medjutim posle treba sa nikolasem da se nadjem u gradu, on ce mi reci za dojavu kvota 30...pa cu ja to postaviti ovde, da on kad se uloguje vidi...to ce biti valjda dovoljno za neki dobar zivot nekih mesec dana..

edit
https://www.youtube.com/watch?v=ZtMm0swu5i8

Treba pomoći sirotinji.
Eto najbolje je da Pezos ostavi svoje dimenzije, pa da mu doniramo nešto od prerasle garderobe, nije red da takva ljudina šeta golog kurca.

Ok, sve je sređeno, čuo sam se sa Natnat biće organizovane donatorske večeri na Adi. Dolazi i Čavez, o svom trošku, da svira.
Šta pretekne ide Papu da vrati dg i Fejsu za novi bubreg.

o svom trošku

Koliko će biti u minusu???

Spomenuo sam joj i da Bohoru treba četrestica da se daje rekla je da netje nema veze daće mu Midori.

Budimo svi braća našem Petru, to je najbolja stvar koju možemo da uradimo za njega. Braća su najveće bogatstvo.

...исплатите ме у пезосима