Prijava

Знате сви оне ЦД-ове "смешни клипови" и слично, мислим да се треба осврнути на тај рл вирални феномен и одабрати 10 најлегендарнијих. Увек сам сматрао да је како оцењујете хигијену у граду (има женскe, има све) први прави прејућуб хит и видео који је прокрчио пут овом виду забављања раје, али се Троножац није баш сложио, па сам решио да отворим дискусију и гласање. Пошто ме мрзи да бројим гласове и слично, договорићемо се ко људи шта ћу да убацим на нашу, можда некад у будућности, значајну листу.

Ево неких заборављених ствари
https://www.youtube.com/watch?v=fyjn-QjDf5o

какав поглед хахахахах

Е сад, сматрам да уз "хигијену у граду" у најужи избор улазе и "репер из костолац", "пропаганда, није истина", "клинтон шунтавило", "можда сам и ја некад ззлзлзлглз", "јебем ти жено мајку богову"... Океј, не ради ми мозак више, надам се да ће у току дана бити још предлога и мишљења. Мислите на децу која су ишла у предшколско кад су кружили ови цедеови, а које доста има на Вукајлији.

https://www.youtube.com/watch?v=UpidRkLiWhE
хахахахахах овај је један од најјачих

A onaj "ooo kavurmi?"

Ovaj s prvog klipa što se dere podseća me na Emira Hadžifbegovića u hajde da se volimo, kad se na 15 minuta pojavljivao i vikao "JAO VIDI BRENA", isti takav glas imao.

Jbt, koliko ovakvih hoda, svu municiju JNA imaš na koga potrošiti:

https://www.youtube.com/watch?v=0tbYDVZC3WM

Pa sta ima gospodjo, nema nista !

E i nađite onu sliku"Dinosaurusi su umreli od žal za mlados" i postavite u prvi post lolo