Lica koja izazivaju želju za prebijanjem i uspostavljanjem dominacije

1. Objasnjenje.

Причаш о теквондоу, а качиш ми снимак ММА. А ударац ногом какав постоји у теквондоу, постоји и у кик-боксу. Знам људе који су мањи од Војводе па би ногу поломио о њихову главу или руку којом би се бранили, кад би покушао да их удариш, а камоли човека од преко два метра и преко сто кила.

2. A bas sam nedavno gledao njegovu njusku u nekoj emisiji da li gazda rajko ili nesto slicno tako, on uvodi kameru kroz srpska gazdinstva i baca fazone gazda da nakrivi kapce, a naslednici da rade i pokazuje na traktore neke nove sto je gazda domacinstva ostavio sinovima. Sabor dzivdzanizma

3. Причаш о теквондоу, а качиш ми снимак ММА. А ударац ногом какав постоји у теквондоу, постоји и у кик-боксу. Знам људе који су мањи од Војводе па би ногу поломио о њихову главу или руку којом би се бранили, кад би покушао да их удариш, а камоли човека од преко два метра и преко сто кила.

pa ono bas ne znam da ima ovakav udarac u kik boksu, bas i deluje nekako tekvandojski, sve skakucuci onako leprsavo i u visu....a bas ne verujem da postoji bilo kakav bosanac na ovom svetu da bi mogao da slomis nogu kad ga zapizdis cevanicom u glavu hahah, a pogotovo ne od ruku, osim da ti postavi nekako lakat i da pogodis bas u lakat....a to sto neko ima preko dva metra ne znaci da ce lakse da ostane na nogama posle udarca...dokaz: gomila likova u boksu i mma i k1 koji imaju staklene brade...npr prvi mi na pamet pada andrej arlovski, itd itd..

4. u prevodu, hteo sam reci da kad bi debelog seselja neko ko ume raspizdio nogom u glavu izvrnuo bi ga ko slinu

5. Pa ne njega nego bilo koga

6. pa da, al on kaze da zna i manje od vojvoje likove na kojima bi polomio nogu da ga udaris u glavu, a kamoli vojvodu od 2 metra i 130 kila....mada ja cenim da on ima pre 180kg nego 130

7. "Veliki samo duze padaju."

Psetov ortak 2007-e

8. ја не знам како се ова бувљак главица пробила на телевизију

9. Hahaha najtacniji opis

10. https://i.ytimg.com/vi/LfQ22w8ZXRQ/maxresdefault.jpg
    https://www.youtube.com/watch?v=DqQazP4WPD4
    Ovaj kreten me definitivno tera da ga umlatim od batina ko niko.Pogledajte mu samo klip gde ide okolo i vredja ljudi.Iskrsija bi mu tu kameru u 4000 parcica pa posle bi kurac snimaja neke kretenske klipove.Al opet hvala mu sto oce da nam pokaze kolko nam je narod postao hladan i bezosecajan i nereaguje na nista i kako se neka od ovih starijih zena bar ne seti da ga otera u tri lepe pm. nego ga ignorise.

11. a zamagljeno asus na laftofu da se ne reklamira marka nisam nikako mogao da pročitam čiji je al sva sreća razumem se u nakrilnjake pa sam model prepoznao po ivicama

12. Prvu ne znam
    Rock je debilcina
    Dzona Hil je boooog, najjaci lik moj brat sto tako za njega??

13. Najharizmaticniji lik ikad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.