Vukajlijin rečnik vukajlijizama - sleng u slengu
  • Kafa

I to muskog roda haha

• Carl Cox

Lol, dionisio da me nisi pobrkao s nekim?

Moguće da jesam, ženski autor je u pitanju, ti si mi zvučala najverovatnije. Ne zameri... :((((

• Kafa

Opusteno, mislio si, nije islo

• Fender Stratocaster

Дионисио, помешао си је са Партизанком, мада и Кафа уме да баци квалитетан појзен у коментарима.

• Bazzi

samo da se upisem

• Стеван

СТРИЦ није новија верзија Малог кера, већ ЈА ЈЕБЕМ 2.0.

Кад:

а) сматраш да је нека расправа апсурдна и не можеш да верујеш да људи толико троше енергију на то
    б) ниси информисан, немаш знања о томе о чему се расправља или чак не капираш ништа

имплементираш једног СТРИЦ-а на тему. А томе је некад служило ЈА ЈЕБЕМ (поред других намена).

• Advokado

Ukratko, ako shvatam, stric je onaj retardirani ortak, što, kad ga smaraju rasprave pametnijih, glasno prdne i napravi beni hil skeč.
    EDIT: da se ne uvrede stričevi, ja ovo samo radi simplifikacije.

• Бохор

Stec definiši to.

• Бохор

Advokado pozdrav tebi

• Бохор

Stevanu nepozdrav

• Бохор

Pogađate jer bije majku

• Carl Cox

Advokado, jesi pitao šta je skech?

Opusteno, mislio si, nije islo

• Advokado

Pozdrav Bohore, od Kosmaja gnjezda sokolova. Kad smo već kodtoga, što Stec bije maiku?

• Advokado

Advokado, jesi pitao šta je skech?

Ja nisam, znam. Ako neko ne zna, nek pita a ako neko i bez pitanja hoće da odgovori, nek napiše. Možda će nekome poslužiti.

• Стеван

Advokado

Ukratko, ako shvatam, stric je onaj retardirani ortak, što, kad ga smaraju rasprave pametnijih, glasno prdne i napravi beni hil skeč.
    EDIT: da se ne uvrede stričevi, ja ovo samo radi simplifikacije.

То је под б) само. Под а) је позитивна употреба СТРИЦ-а.

Није занимљиво за дефиницију, Бохоре.

• Crno

Sta to bi za stevana i majku? Zaboravio sam to. Znam ono za celta i babu hahahah

• Стеван

Kad smo već kodtoga, što Stec bije maiku?

Написао сам на чету да "бебе пиране се рађају тако што изнутра поједу матер своју, прогризу себи пут", тако нешто, и Оланик се покочио од смеха, а после минут-два само испалио "Стецан туче матер своју" и ај ћао.

• Crno

http://vukajlija.com/edipov-konfleks/622204

Kad smo vec kod maika, ovo bi valjaloo odabrati hahaha

• Fender Stratocaster

Znam ono za celta i babu hahahah

Није Ирац, него Лукс и бака.

СТРИЦ није новија верзија Малог кера, већ ЈА ЈЕБЕМ 2.0.

Не знам, мени је Стриц деловао исти како Мали кер, тј. као нешто неочекивано, за разлику од Јебања које је вукајлијашки мејнстрим. Мада с друге стране Стриц јесте у неку руку Јебање 2.0.