Vukajlijin rečnik vukajlijizama - sleng u slengu
  • Carl Cox

Написао сам на чету да "бебе пиране се рађају тако што изнутра поједу матер своју, прогризу себи пут", тако нешто, и Оланик се покочио од смеха, а после минут-два само испалио "Стецан туче матер своју" и ај ћао.

ALI KOLIKO REALAN POST.

• Бохор

Vidiš ja ne znam za celta i babu. Informacija za informaciju?

• Advokado

Написао сам на чету да "бебе пиране се рађају тако што изнутра поједу матер своју, прогризу себи пут", тако нешто, и Оланик се покочио од смеха, а после минут-два само испалио "Стецан туче матер своју" и ај ћао.

HAhahahaa, pa što majku, Stevane? E to su stvari koje mene interesuju. Ko tad nije bio na četu, može samo da se češka kad neko pomene da biješ majku i da se pita ŠKK.
    Isto kao što verovatno mnogi nemaju pojma zašto se ferke na Vuki zakazuju baš na Trošarini, jer nisu prisustvovali epskom dogovaranju između Javia i nekog tamo lika koje se završilo sporazumom o Trošarini ali nesporazumom oko grada u kom se ta Trošarina nalazi.

• Galantni kosovac

Џела кува сперму

• Advokado

Џела кува сперму

Recimo to. Dakle?

• Fender Stratocaster

Ипак је Бушидов ветекудизам највећа мистерија.

• Crno

Pa zavrsi pricu za javia, da su promasili grad. Jedan otisao u Bg, drugi u Nis na trosarinu. Mada je to bilo u komentarima na definiciji nekoj, cini mi se.

Ima i ono da sedplas jebe koze po crnoj gori i bosni ne znam ni sta je sa tim likom sad valjda se skrasio lolol

• Бохор

Advokado. Džela sere 7 sati na četu ulazi Ollanik na čet iz grada došao fazon i napiše
    Džela kuva spermu.
    Ne znam da l je to više bilo smešno ili Dželino nerviranje na Olanikove random rečenice uz psovanje. Džabe ti pišemo brt Oll je zaključao čet bar 30 puta što ja znam.

• ЏелА

Ima i ono da sedplas jebe koze po crnoj gori i bosni ne znam ni sta je sa tim likom sad valjda se skrasio lolol

ozenio se.

• Advokado

Džabe ti pišemo brt Oll je zaključao čet bar 30 puta što ja znam.

Pa dobro, od autora malog kera se to mora očekivati.

• Бохор

Top 3 skeča od kako postoji sajt. Uzmi u obzira da je 15 dana prošlo od te večeri na četu. I da džela ima kosu do dupeta i da je metalika

Evo i linka
    http://vukajlija.com/forum/teme/54264-vukajlijasi-u-reakcijama?strana=21#post_2592855

• Advokado

Sve sam to video, samo nisam znao kako je nastala priča. Čak sam bio ubeđen da je džela u naletu istraživačkog entuzijazma stvarno kući stavljao spermu na vatru da vidi šta će da se desi, pa se izlanuo o tome na četu.

• Pepe González

srki - ubrzani nervozni vosovac na Keeway skuteru

• Радјард Куплунг

Fendere, to vetekudizam ti je od vette_zr1 i barakude, dva naloga istog lika što je bio u vezi sa izvjesnom šanom

• Бохор

Advokado, pa da ti kažem nije isključeno to.

• ps

http://25.media.tumblr.com/3953b781655eebd13092209f70be3967/tumblr_mrccrhwF4p1sv7c66o2_500.gif
    хахахахахаахахахха колико се кривим кад видим две џеле се санкају у сперми

• ps

јој јебем ти срање и гиф и све није ми добро

• ЏелА

Sve sam to video, samo nisam znao kako je nastala priča. Čak sam bio ubeđen da je džela u naletu istraživačkog entuzijazma stvarno kući stavljao spermu na vatru da vidi šta će da se desi, pa se izlanuo o tome na četu.

Pa jebem mu mater, toliko retardiran nisam. To je Zhajk nivo. Ili StefanKostic.

Advokado, pa da ti kažem nije isključeno to.

bezi u kurac ljaljane.