Prijava

5M evra = 96 899 dečijih dodataka

5M evra = 4 156 245 obroka u narodnim kuhinjama

5m evra= 25 906 penzija

5M evra = 100 000 Stone Island prišivača nabavljenih po regularnoj ceni od 50e

5m evra = 91 074 socijalne pomoći

nek neko napravi 5 miliona = TEMPLEJT mrzi me ovako

Koliko je to Vukajlija?

5 miliona evra = 334 bubrega od po 15000 evra, ako ne bi bilo gratisa

5M evra = 121 951 umanjenje plate prosvetarima

Koliko je to Vukajlija?

5M evra = 20 transplantacija jetre u Rusiji

5M evra-jedan Rodić je bio uskraćen za profit od mahinacije sa Politikom.

5M evra = 100 000 Stone Island prišivača nabavljenih po regularnoj ceni od 50e

Hahahaha

Da budem ozbiljan, malo za promenu, ovo bi mogla biti odlična stvar ali nije. Kad bi mi ulagali novac u zemlje u okruženju i zaposlili tamo ljude stekli bi dosta veći uticaj. Kad bi Albanci sa Kosova, Bošnjaci, pa i Hrvati radili u našim fabrikama za naše ljude odnosi bi bili bolji a i mi nebi bili bednici koji rade u stranim kompanijama za siću, već bi drugi radili za nas a mi ubirali profit. ALI, ovo je debilno raditi kad ni mi nismo zaposleni. Mladi beže, deca normalno neće da uče jer vide kako su im roditelji prošli a i kako prolaze ovi bez škole. Ovo je ulizivanje jer je u pitanju "Srebrenica", i jadno je "kupovati" nekakav oproštaj u ime svih nas

5 m evra - 602 977 000 RSD po srednjem kursu

5m evra - jedan mlad i perspektivan fudbaler koi bi podigao naš fudbal i vinuo ga u nebesa

5M evra-muški deo posetioca beogradskog novogodisnjeg sajma otisao zadovoljan nakon što ih je stanija ručno i oralno zadovoljila.

Sokode Zove te pare se ne ulažu ni u kakve fabrike, već u puteve, bolnice, takve kurce, koje ne donose zaradu, samo još troškova.

Stranac kad mu ponudiš da radi autoput, ili most jebeni u Srb recimo, da ti kredit, pod uslovom da njegova firma radi taj most, pa onda ta firma koja radi, nađe "kooperanta" koji zapravo sve odradi, za mizerne pare, a taj stranac na lepe oči dobije profit od izgradnje mosta, nazad sve pare, plus kamatu. A ti nisi mogao sam da daš recimo Energoprojektu odma da radi, jer "mora da prođe" tender ne mož to tako!

Dok npr. strana firma koja otvori pogon ovde, dobije pare za svakog zaposlenog (tipa 10 000e po zaposlenom, a zaposleni prima 30k/mes) dobije obezbeđenu kom. infrastrukt. besplatno zemljište od opštine, znam za slučajeve gde opštine čak i komunalije plaćaju. To su one "investicije iz Njemačku i sl." koje željno očekujemo, koji nama čine, tako što nam daju da radimo poslove koje svakako tamo niko ne bi ni otvarao jer je isplativije van Njem.(eu) Što se ne otvori Erbas u Srb, nego se otvara fabrika jebenih kablova? I mi još srećni pune nam oči suza kako pravimo najbolje kablove na tržištu, bolje da se obesimo s njima. A našem preduzetniku neće da ponude te uslove nego nude beskamatne pozajmice, ili siću neku ako zaposliš X radnika.

Vučić (jebemgausta nisu to njegove pare) je dao te novce da bi bilo "oni mene kamenom, ja njih poparom". Slepčina.