Prijava

Да ли је то привремено или не?

nije privremeno. moguće je da će uskoro biti još izmena, ali za sada je ovako fiksno.

Одлична промена! Одлична!
Нема више тзв. дебилних поена добијених на дебилним постерима.

ha!kladim se da ce sada da se barem 412.puta manje postuje postera...nece narod da radi za dzabe...:)

Svidja mi se nova promena, jer se sajt vraca definicijama kao svrsi svog postojanja, iako sam izgubio dosta poena. Voleo bih samo kada bi mogli sopstveni posteri da se rangiraju po popularnosti i postoji posebno iskazan zbir poena dobijen na osnovu postera ili njihov prosek, cisto kao stavka u profilu, sto ne bi uticalo na ukupnu popularnost, vec cisto za uporedjivanje sa drugima. Mozda sam previse opterecen statistikom, ali volim da se uporedjuem sa drugima, da bih znao da treba da se usavrsim. Kao sto postoji zvanicna rang lista, ovakvo bodovanje postera bi posluzilo za formiranje "moralne" rang liste gde bi se izdvojili oni sa dobrim posterima. Totalno degradiranje znacaja postera barem mene znacajno demotivise da trazim slike po netu i smisljam naslove. Volim da se takmicim i mislim da ce njihovim degradiranjem posteri manje izacivati i sajt ce dosta izgubiti.

Ovako, slažem se da su poeni sa postera manje bitni od poena dobijenih za definicije. Međutim, smatram da je velika greška da se na posterima ne mogu zaraditi nikakvi poeni. To na moj skor ne utiče mnogo s obzirom da imam samo sva postera, ali mislim da je demotivišuće takvo totalno omalovažavanje postera.
Predlažem da se bodovi dobijeni na posterima dijele sa dva, tj. da svaki bod od postera vrijedi pola boda. Tako bi se dala prednost definicijama, ali ni posteri ne bi bili totalno zanemareni. I nije tačno da su svi posteri debilni, u nekoliko navrata sam plakao od smijeha gledajući određene postere. Ne pretjerujte sa elitizmom.

A što se tiče ukudanja poena za definicije sa groblja s tim se slažem.

Ovaj post nikako nemojte shvatiti kao moju žalopojku nad skoro 8000 (par stotina gore dole, nije bitno)oduzetih poena na račun postera.Ionako sam najavio da smanjujem aktivnost i polako se povlačim, te ni ovom prilikom ne želim stvaram neku patetičnu sliku.
Ovo ipak liči na lošu igru "uzimala davala".Bili su vam potrebni posteri, dobili ste ih. Neki su to kreativnije shvatili(prvobitno je i bilo više demota)-a kasnije se javljalo sve i svašta. Zahvaljujući lošem i prizemnom ukusu, koji vi u tom broju, koliko vas ima ne možete da obuzdate, došli ste u situaciju da ih se sada odričete i ne nudite neko prihvatljivo rešenje. Nije kasno ni da nađete rešenje, ali ličite na nadobudne frajere koji ostavljaju ribu nakon pet meseci zabavljanja jer je počela drugačije i slobodnije razmišlja, možda se još nekome sviđa više od samih reči. Pitanje autorstva na definicijama(najčešće su to kratke priče) može s istim pravom da se otvori-jer su i to tumačenja tuđih reči...
Puno sreće u daljem radu. I pripazite da Vukajlija ne bude sastajalište i kreativna radionica samo za moderatore i jedino alternativno mesto gde se Q&Pi...osećaju kao svoj na svome...

Хвала на одговорима. Искрено, ја немам ништа против постера. Истина је да их има лоших, али зар није таква ситуација међу дефиницијама?

Не знам да ли постављам молбу да правој теми, али желео бих да ме неко од модова банује до 29.6.2010. Имам обавеза, па бих морао да сасечем време проведено за рачунаром. Нећу смарати модове, тражећи скидање бана пре 29.6.2010. Хвала вам унапред, видимо се у јулу.

Burzume, bre, ne zajebavaj, ozbiljno ti kažem. Samokontrola, i doziraj sajt u optimalnoj meri.

e ja imam jedno pitanje - sta mu sad dodje "prosek"? kako se to racuna?

lemaja, pitaj učiteljicu. :)
Broj poena kroz broj definicija, logično.

hheheeheh :D

hvala druže crni!
(ja sam perpertualno zbunjena plavuša, meni sve mora da se crta :P)

U principu nije dobro sprovoditi pravila retroaktivno. Mislim na postere.
Bilo bi najbolje davati samo pluseve na defke, tako da idioti i hejteri ne bi imali svoje oržužje. Ne bi bilo sukoba (ukoliko ih uprava povremeno ne priželjkuje radi razbijanja monotonije).
- Cela situacija liči na "Oću se jebem- neću se jebem, a jebe mise" ili "Ja bi se jebala al' da mi ne ulazi" ili "Pazi tako da ostanem nevina"

Meni se ucinilo da sam hejtovana :(

Nije vama dobro. Svako malo neke izmjene. Nisam bio tu nedelju dana, i mozda sam nesto propustio, al' svejedno: jebote! Odlazim sa ovog sajta. Zbogom.