U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
EMO
EMO: ZIVOT,, TI.. JA.. MI!! PAKAO,, ZIVOT!!!
KADA TE OTAC TUCE SVAKU NOC I TI NE MOZES NISTA UCINITI DA TO SPRIJECIS,, LADA TI JE MAJKA ALKOHOLICARKA I KADA TE TETAK SILUJE KADA IMAS 10GODIN,, KADA MRZIS ZIVOT ZBOG JEBENE NEPRAVEDNOSTI SVE ONE KOJI TE OSUĐUJU,, KADA SE REZES DA BI SEBE KAZNIO I OSJETIO BOL,, KADA ZIVIS U TAMI 10 GODINA!!!!!! TO JE EMO,, TO SAM JA!!!!!!
definisala emo, 18.10.2008. // Nema komentara // 0:0
emo
Vi nemate pojma sta je emo,, kako je to zivijeti iz dana u dan u tami i od jebene boli kojom se jedino mozete i utjesiti.. emo nije fazon.. kult ili put emo je emocionalnost,, emo nije bolest,, emo je ne prihvacati ljude i stvarnost kakvima jesu... ljudi svi isti,, bezlicni,, egoisti,, a zivot vece sranje,, delikvencija!!! zato ne pametujte,, ako zelite da nesto kazete prvo saznajte vise o NAMA ali ne preko int,, to su samo price i pretpostavljanja morate biti emo da bi ste razumijeli tako da vam je bolje da se ne trudite- nikada necete uspijeti!!!! emo freak
definisala emo, 18.10.2008. // 9 komentara // 4:9
:-)
Imam jedan mali problem...vec sam slagala u startu maloooo VECI problem.
Ja sam inace lezbejka i imala sam odnose sa devojkom koja me je zadovoljavala prstom,pritom sam sa tom istom devojkom izgubila nevinost!
i posle svakog odnosa mi je isla krv iz materice skoro dva meseca.....
jako sam uplasena,pa ako vam nije problem da mi kazete ili objasnite sta to moze da bude!
u napred zahvalna..
ako vam nije problem da mi u styo skorije vreme odgovorite-sa mogucnoscu odmah! hvala
definisala Problem, 31.10.2008. // Nema komentara // 0:0
degutantno
cao
sta radis
definisao LAZA, 26.10.2008. // Nema komentara // 0:2
ženski petko
Sveta Petka
definisao djordje tarakcija, 26.10.2008. // Nema komentara // 0:4
Ako sam shvatila, pod najbolje podrazumevaš najgluplje? Nešto kao:
tokio hotel
Vi ste jedini pederi i lezbejke u celoj ovoj prici,poremecene budale!
definisala TH_girl, 05.08.2008. // Nema komentara // 0:2
AHAHAHA... JTU, ove dve poslednje su koma!
azis
PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE ZA NJEGA
ON NE BI BIO TOLIKO POPULARAN DA NIJE UZEO OVAKAV IMIDŽ
A PLUS IMA EXTRA PESME!
definisala INČE, 23.10.2008. // 9 komentara // 1:9
Da, definitivno sam shvatila. :)
ljubav navika panika
sreca sreca radost!!!
definisao foto_instict, 05.08.2008. // Nema komentara // 0:2 // vrati
Isidora Bjelica
ona je kriv shto sam ja tranvestit
definisala fajko, 26.11.2007. // Nema komentara // 15:9
Isidora Bjelica
Reče nos:"Sve je počelo kao bezazlena izraslina."
definisao oraj, 28.01.2008. // 1 komentar // 14:5
Nezaboravne:
Milan Stanković
MIKI UVE MIKI EVER MILA JE NAJBOJLI NAJLEPSI SVE POHVALE ZA NJEGA MIKI TAKO NASTAVI NAJLEPSI OD SVIH SA NAJLEPSOM FLIZURON NAJBOJLI STAJLING I ANDZELSKI GLAS
TO JE TO
definisala ines4e, 12.10.2008. // Nema komentara // 0:1
Milan Stankovic The Best Forever
MIKI THE BEST da je takav Miki kako one sta mu zavide opisaju onda ne bih bio ona sto jest poznat kako sto je i kako ga svi devoj4ice vole
To je prava istina MILAN STANKOVI4 EVER
definisala ines, 12.10.2008. // Nema komentara // 0:1
Milan Stankovic The Best Forever
Ko govori loso za Milan Stankovic to je samo zato sto mu zavidi Miki je stvarno super i sa toliko naviva4a je trebalo pobediti Miki nije takav kako ga opisuju ludi koje mu zavide one koje pisu loso za Mikija one su takve i to mogu da napisu za nih
definisala ines, 12.10.2008. // Nema komentara // 1:1
azis
Jelena Karleusha u slobodno vreme
definisao eXp0, 09.10.2008. // Nema komentara // 0:5
Biser
Ono sto skoljke iseru
definisao wormfromserbia, 12.10.2008. // Nema komentara // 0:1
Nobelova nagrada
nagrada za osobu koja je pomogla razvoju u drustvu i omugucila nam buducnost lepsu i sigurniju...
ja zasluzujem nobelovu nagradu za kladionicu.otkrio sam mnoge timove pa sa ozete da se kladite na njih opustenio kao na primer rakunat i senju.inace ja sam premier92 nrgo sam banovan.
definisao wolves, 11.10.2008. // Nema komentara // 0:0
Jelena Tihi Ubica
Verovatno devojka koja se predstavlja kao muskarac, napisao( a mozda i /la) toliko definicija da se stice utisak da zivi od Vukajlije. Isto tako, gde god nadjes vise komentara na neku definiciju, tu je musko-zenska Jelena otvorio zucnu raspravu koja cesto nema nikakve veze sa definisanim pojmom.
Verovatno jedan deo dana provede kraj tv-a, a ostatak blateci na Vukajliji sve ono sto je na tv-u video. Televizija je izvor njegove hejterske energije.
definisao Snezni kralj, 09.10.2008. // Nema komentara // 2:2
Jelena Tihi Ubica
to je lik zbog koga sam bila u-16 na swaku definiciju mi stawlja palac na dole bez obzira da li je losha ili dobra...da ne goworim o rasprawi koju smo wodili pre neko weche...STRASHNO!
definisala otkachena, 09.10.2008. // Nema komentara // 0:2