Dakle, filmovi

1. Meni je u suštini bio ok, sigurno klasa ispod npr. Suvišnog izveštaja, ali zato znatno iznad npr. Elizijuma. Da kažem - nešto tipa 7,23/10

2. Na skidanje znači.

3. Dobar je Frozen, što reče Mus, može se pogledati ko voli animirane.

4. Fin je Frozen, ima kul momenata, zavoljeh onog debila od snješka.

5. La Grande Belleza (The Great Beauty). Pogledajte ovaj film, ako imate strpljenja i ako volite lepe filmove. Scenario i muzika ne mogu biti lepši, vrhunsko delo. 10/10.

6. Pogledajte Matriks ko nije gledo.

7. Има научно-образовни филм Шила страјкс бек(Shyla strikes back), пар добрих заплета, држи пажњу, константно има акције...једино мало хумора фали осим када се појави један са смешном китом.

8. La Grande Belleza (The Great Beauty). Pogledajte ovaj film, ako imate strpljenja i ako volite lepe filmove. Scenario i muzika ne mogu biti lepši, vrhunsko delo. 10/10.

Ставио сам сад на скидање, сви кажу да је добар.

9. Nakon odgledanog filma The Butlet ipak moram da ti kazem da se ne slazemo Benisijo. Meni je film odlican.

10. ne,ne pogresan reply,a u kurac

11. Full Metal Jacket....odličan film. Posebno početak i delovi na obuci, mada i posle toga naravno, ali mi je početak ostao najupečatljiviji.

12. Baš mje dobar film džoni

13. Jeste, ko nije gledao komotno da pogleda. nema šanse da se razočara.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.