Prijava

Ljudi, evo posle godinu i po dana provedenih druzeci se s vama i iscrpljivanja i poslednjeg atoma inspiracije iz sebe, nakon sto sam se stvarno skapirao sa nekima od vas a sa drugima posvadjao do krvi, dosao sam do zakljucka da je dosao i taj trenutak kada bi trebalo da ostanem na Vukajliji.

Znam da sam smorio i boga i narod do sada, a nije samo o meni rec.
Jeste ovo jos uvek za mene. Ovaj sajt je nekada bio vrh zajebancija i sastajaliste intelektualnog podmlatka Srbije. Bilo je dovoljno da procitas 10 definicija, nasumicno odabranih i tvoj duh bi se uzdigao na nivo Stigmate-smekera, lika koji oplodjuje ribe svojim taze-svezim poznavanjem slenga i naj-in trenutnih fora sa ulice, posla ili skole. Danas od toga nije ostalo ni "o". Dosli su neki novi klinci i meni nije preostalo nista drugo nego da ostanem na Vukajliji i pamtim vas po dobru, nadajuci se da cete i moje malenkosti na taj nacin da se secate.

I dalje cu da vas banujem i da vam brisem definicije, jer cu biti tu.
Sto bi narod rekao, "zasviraj, pa sviraj dok ti ne zabrane". :*

Ako ti ostaneš...:šmrc: :šmrc: onda ću i ja da ostanem! Ništa mi drugo ne preostaje. Ima da spamujem. Idem sad... da čitam postere.
:)
Ne mogu više ovako da živim...

Mnogi su ovakve postove pisali do sada, kao nekada je bilo dobro i bla, bla. Pa šta, sajt se menja i dolaze novi ljudi, red je da se sve takve nove stvari prihvate. Čak i ova inovacija sa FB lajkovima. Zato, rekao bih ti da odeš sa sajta, ali neću da budem patetičan. Ovo je sve prolazno, pa ne vidim razlog da ostaneš na sajtu. I neki drugi su pisali da će napustiti sajt pa su ipak ostali. Međutim, ima i onih koji su ga stvarno napustili. Ako je tvoj konačan stav da ostaneš na sajtu, podržavam te maksimalno, ali mislim da ćeš ti ovaj sajt ipak jednom napustiti.

Ko što jedan kaže: "Zasviraj bluz cigane mladi. Lake zabave željnom mnjenju. Objasni da večeras Che-Vu nije. Baš u najboljem raspoloženju".

Mastrihte, ja sam veceras u odlicnom raspolozenju, kao i obicno. Nista sto ti kazes nece i ne moze da me natera da odem.

Odluka je donesena. Ostajem i gotovo. Ne pokusavajte da me uvucete u bilo kakav kompromis :D:D:D

Ne znam pravi razlog zbog kojeg si tako odlučan da ostaneš na sajtu po svaku cenu, ali moj ti je savet da objektivno sagledaš situaciju. Možda ćeš na taj način ipak odlučiti da napustiš sajt. Iz poverljivih izvora sam saznao da se Mogsha sprema za ulogu moderatora, tako da ne moraš da brineš da opstanak sajta.

E, zbog ovakvih sam i odlucio da ostanem :)

Tvoja odluka je tvoja odluka i ne želim na nju da utičem. Sve najbolje ti želim u nastojanju da ostaneš na sajtu.

Ipak, nebo je granica. Nikad u pod, samo u svod!

http://www.youtube.com/watch?v=Rg-vYOANfeo

Hehe, srpski Dzamirikuai, sjajno :)

Samo u svod, nikad u pod!
Zato sam mod ;)

Pa, kako to sad Če-Vu, čemu ta drastična oidluka?
Da te nije neko uvredio?
Razmisli malo, pa onda delaj.

Provedoh godine u razmisljanju i postoji samo h-h-hedno resenje.

O-STA-JA-NJE.

S vedrije strane, kada odem, posle tih 666 sekundi, apsistencija od sajta ce da mi umnogostruci zadovoljstvo usled prevremenog povratka i uslovno-sledbenickog svedocenja posledica promena koje su se na nj u medjuvremenu desile.

Ova poslednja rečenica je objasnila. :)

Ostaješ? E, jebiga. :)

"Bilo je dovoljno da procitas 10 definicija, nasumicno odabranih i tvoj duh bi se uzdigao na nivo Stigmate-smekera, lika koji oplodjuje ribe svojim taze-svezim poznavanjem slenga i naj-in trenutnih fora sa ulice, posla ili skole"

Meni je tek sad jasno zašto kukate za slengom. Ccc, opet neki kurcokret, žal za tršnjom, oooo nekad kad je bio sleng i kad sam bio mlađi godinu i po dana :).
Ali dobro, važno je da ti nisi "just a big leaver with a stupid suitcase" :). Tvoji živci su savršeno debeli za ovaj sajt, Če. U zdravlje!

Ма, отићи ћеш ти кад-тад... :)) И то преко дуплог профила!

Šteta što si ti moderator, inače bi sad dobio ban za nekrofiliju.

A već si krenuo da me prijaviš :)

Đa mi se tema, pa da ne bi neko nelegalno nekrovao, avo ja da krenem :))

Tada je Vuka bila jos u redu, u odnosu na ovo trenutno.

Ја не знам шта овде треба да се пише, и нисам читао нешто много ваше поруке, али мени је кул овде на сајту. Нисам се нешто блиско упознао са многима, али сам углавном добар са свима, и могу рећи да колика год да је спрдња у питању, увек се може нешто од некога научити. Сад бих набрајао чланове од којих сам нешто научио, али често мењају имена, а вероватно бих некога изоставио.