Prijava
   

Fulam

Vermiform appendix Premijer lige. Kao što se digestivni sistem sastoji iz stotinak elemenata koji imaju najrazličitije funkcije i jednog slepog creva koje nema ama baš nikakvu, tako se i Premijer Liga sastoji iz 19 igrački-kulturno/istorijski manje više značajnih ekipa i Fulhama, kojem se ne zna ni svrha ni cilj. Fulam ne gubi, ali ni ne dobija, a retko igra i nerešeno. Zapravo, bilo kog datog vikenda možete pitati nasumičnog pratioca engleske lige "Šta je uradio Fulam?" i šanse su 9/10 da neće imati pojma.

Vest Hem ima onaj film sa Frodom, Stouk ima finale kupa, Vila i Birmingem imaju derbi kao i Vulverhempton i WBA, čak i Blekburn ima relativno svežu titulu. Ostali klubovi imaju kop, naftu, muslimana, tajkuna, pedera, Roj Kina, lepe šarene dresove ili nekog crnca sa šašavom frizurom - Fulam ima najdosadnije dresove u ligi a jedini crnac kojeg imaju u ekipi je ošišan do glave.

Navijači Fulama su u dobrim odnosima sa navijačima Deportivo la Korunje, Liona i Fiorentine, sa kojima se okupljaju u aljaskanskim kolibama i pored kamina puše lule, čitaju anomalično velike novine, glasno se zakašljavaju i generalno bivaju ogromni smarači.

*nasumični susret kod Marbl Arča*

-QPR: Desi Fulame matori, nisam te video od mature jebote, au šta sve imam da ti pričam, jel znaš da sam opalio meleskinju u Nesebaru, haha zapravo bila je trojka, moja cura i ja se patosirali od nekog horsa, pričaću ti hahah.... znaš batalio sam faks inače, sad sam kao vokal u nekom rege bendu, ma nemam pojma, duvamo travu, boli nas kurac. Šta ima kod tebe?!?!
-F: Ništa...sve po starom....
-QPR: Au jebote Fulame, koji si ti smarač.

Komentari

То је то. "Завршио у Фуламу" = "Заборавили на њега".

sedplas, nisam imao pojma za to. jebiga.

Личи на Седпласову дефку, али одлична је и ова. Иначе они су најстарији професионални фудбалски клуб у Лондону, тако да имају и они нешто. :)

Vest Hem ima onaj film sa Frodom

Ако мислиш на Гринстрит хулиганс, мислим да је Милвол у питању.

Не, то би био Футбал Фектори.

Фудбал Фектори је за Челзи, ако се не варам.

Vest Hem ima onaj film sa Frodom, Stouk ima finale kupa, Vila i Birmingem imaju derbi kao i Vulverhempton i WBA, čak i Blekburn ima relativno svežu titulu. Ostali klubovi imaju kop, naftu, muslimana, tajkuna, pedera, Roj Kina, lepe šarene dresove ili nekog crnca sa šašavom frizurom - Fulam ima najdosadnije dresove u ligi a jedini crnac kojeg imaju u ekipi je ošišan do glave.

Ово је тако смешно.

У Фудбал фекторију су и Челзи и Милвол. Додуше, радња се врти око лика који навија за Челзи. Чини ми се,.

Londonska raja! :) +

Amantino je najzad napisao defku. I odlična je.

PS: F. Factory je Čelsi mada se tuku besomučno sa Milvolovcima.

Super je defkica. +

stvarno ...sta je fulam uradio danas? nit ispadaju iz lige nit napreduju...bezlicnost u svojoj najdosadnijoj formi! bravo, legendo.

igrali 2-2 sa arsenalom...

Sad sam se setio da je Fulam bio u finalu Kupa Uefa skoro i da za taj fantastični tim navija Hju Grant, taj britanski romantik... koji je u svetu glume ono što je Fulam u svetu fudbala. Moja prva utakmica na koju sam se kladio bila je Fulam-Oldam, u nekoj 25. ligi su tad bili. Ja igrao keca, a pojma nisam imao, naravno, i silno sam se razočarao kada su odigrali 1:1.

Е сада ћу да вас подавим као пилиће неупућене!!!

Чисто да не бих губио време..Ево ти МОЈ КОПИ ПЕЈСТ на претхофдни покушај да ми клуб ниподоштавате ВИ КОЈИ ФУДБАЛ ЗНАТЕ ИЗ КЛАДИОНИЧАРСКЕ ЛИСТЕ А НЕ ПОГЛЕДАТЕ 20 МИНУТА ФУДБАЛА ИСТО ПОПОДНЕ!!!!!!!

Поштовање.
За почетак ћу само да напоменем да шта год видиш у овом коментару,не примај лично,немој помислити да провоцирам или ти било шта слично.
Нећу ти дати + за дефиницију пошто сам и више него навијач овог фудбалског клуба,шта више пре 15 дана сам дао 10,000 за дрес Демијена Дафа и Бреде Хангеланда,а нећу ти дати ни минус,јер схватам поенту твоје дефиниције,али ја ту морам да ставим ВЕЛИКО `АЛИ` ...!!!!
Сада ћемо да пређемо на језик фудбала.Надам се да не замераш.

Фулам је основан 1879,и први је фудбалски клуб у Лондону.Фудбалски клуб Фулам је први клуб на кугли земаљској који је направио свлачионицу са тушевима за своје играче.Основан је у склопу `недељне` цркве и првобитно је требао да игра на `Стамфорд Бриџу`...Најпознатије личности које навијају за ФУлам су Хју Грант,Лили Ален,и покојни Мајкл Џексон.
Не знам зашто спомињеш игру мог клуба у лошем контексту када је Фулам прошле године несрећно,због оне будале Криса Берда изгубио тек у другом продужетку од мртвог Атлетика.Тачније у 126.минуту утакмице.
Фулам је тада био у групи са ЦСКА Софија,Ромом и Базелом.Треба рећи да је Базел и ЦСКА добио и кући ,и у гостима.Фулам је на путу до тог финала избацио браниоца титуле Шахтјор...Покидао је Јувентус кући 4-1,даље избацио тадашњи ЈАКИ Волфзбург,да би у полуфиналу осакатио снове домаћина Фунала Купа УЕФА Ханбургер и њих послао кући!
Фулам није ОСВОЈИО ИНТЕРТОТО КУП,јер се то не осваја,него тиме 3 екипе улазе у КУП УЕФА.Тада је фасовао Динамо Загреб ( 2 пута по 3-0 ) , и тадашњи вицешампион Немачке Штутгарт!
Фулам је једина екипа која држи рекорд у Чемпионшипу са највише освојених бодова икада са којим се ушло у Премијер Лигу,мислим да је тада имао 104 бода.
Тада је Луис Саха био најбољи стрелац Острва са 42 гола.
Фулам је до сада дао 3 `освајача` Лиге Шампиона.Стив Финан (Ливерпул 2005),Луис Саха и Ван Дер Сар (2008).
Фулам је последње 4 године непоражен од `Велике четворке` кући.Шта више ,прошле године је тукао и Арсенал,Манчестер са 3-0,Ливерпул 3-1,И узео Челсију бодове када је титула дрхтала.
Фулам је последња екипа која је у победи дала 3 гола Манчестеру на Олд трафорду 29.10.2006...Голове дали Малбранк,Инамото и Дејвис!
Тако да ми заиста није јасно да неко може да суди клубу по једној сезони!Јасно је као дан,ове сеѕоне имају 14 нерешених,и за то немам ништа да кажем у одбрани.
Погледај сада ситуацију са осталим клубовима.
Виган!5 година као крпељ се провлачи без икакве игре и појачања,и надам се да ће ове сезоне завршити где им је место.
Причаш о Блекпулу...Екипа која је први пут у Премијер лиги,а ти већ доносиш суд како они ИГРАЈУ ФУДБАЛ!Они су ти који су прошло коло управо од Фулама добили по ушима 3-0 и јасно је као дан да они НЕМАЈУ ИГРУ,НЕГО БОРБУ ЗА ОПСТАНАК!
Сандерленд?Екипа са најмање гоолова прошлих година,а о ВБА или ти Стоук Ситију да не говорим!
Стоук,проверени џелат за сва крила и шпицеве,ВБА годину испадне,годину уђе,а сети се Ридинга који је на иѕдисајима осакатио Чеха и Терија без икакве потребе!

Samo sam čekao Grofozijev komentar ovde lolo

Осама брате мили...Видиш ти да ово може да напише само неко ко је шалтао на Реал Мадрид,Барселону или Милан..Евентуално Челси,али наравно од када га је Роман купио..Па су сви нешто велики познаваоци фудбала,а не знају ни ко је први освајач Енглеског шампионата ...Ма ужас...

To bre, bravo amantino. +

Klub-ekvivalent pičkasto anemičnom liku u tvojoj ekipi koji uvek mirno sedi, s vremena na vreme odvali neku dobru foru ali uglavnom ćuti, niko ništa ne zna o njemu iako se družite stotinak godina, a opet je uvek tu sa vama iako se ne zna ni ko ga zove ni kako je uopšte upao u društvo.

Ovime kao da si mene opisao. Iz istog razloga sam prestao da lejim sa ekipom iz kraja, mada znam da nisu oni krivi.

kop, naftu, muslimana, tajkuna, pedera, Roj Kina ... Liverpul, Man City, nemam pojma, Chelsea, Arsenal, Manchester... ko je musliman?

Ne verujem da niko nije napisao: Fulam ima statuu Majkla Djeksona ispred stadiona :)

e sad i fulam ima finale Lige Evrope, jesu pukli, ali finalisti, prosle seyone 2010/2011 :D inace sve tacno. meni je fulam tako bezlicna, gotovo anemicna ekipa, znam Bobija Zamoru i Marka Svarcera i onog Madjara od prosle sezone i jos par njih ali ne mogu da im se setim imena sad. ali se opasno pojacali Ruiz, Rise, Grigera. ali i dalje kad god ih vidim ne mogu da se setim svih dok ne procitam sastav tima na pocetku :D

svaka cast, grofozije! i ja sam veliki navijac fulama i jako mi ide na kurac kad neki ljudi koji nista ne znaju o fudbalu tako pricaju!

koji si parov stelar

шта значи паров стелар? Паор ин дискајз? енивеј, брате покидао сам се на гиф

bio sam ubeđen da je ovo bilo odavno odabrano. prc.

Pazi stvarno, i ja sam mislio da je već bila na naslovnoj...
Ali ovaj grozofijov komentar je pobedio

Koja ste đečina. Nije fulam uvijek bio u premijer ligi ili lizi.

Zašto fulate, decxko?

Kada sam ja igrao sportsku fulam je bio siguran tip.

Кад си ти играо спортску Пеле је био у петлићима лололо

Ја кацам игро фудбал лопта још била четвртаста. Мајке ми.

bio sam ubeđen da je ovo bilo odavno odabrano. prc.

Било је са неким другим клубом, много боље...+

Фулам је до сада дао 3 `освајача` Лиге Шампиона.Стив Финан (Ливерпул 2005),Луис Саха и Ван Дер Сар (2008).

Контам да је сваки други енглески клуб дао више... Ево Ливерпул, једно 60 лоло

Oduvek sam se rado vrać'o ovoj defki.

Jedna od najgotivnijih ekipa u Premijer-u

Фулам је Дејан Цукић међу клубовима.

ispravio sam nepravdu i dodao zvezdu na prethodni plus! obrni okreni, fulam je u proseku na sredini tabele na kraju sezone :) Verovatno i brat Fulam završi fakultet sa prosekom 8.00

"Фулам је последња екипа која је у победи дала 3 гола Манчестеру на Олд трафорду 29.10.2006...Голове дали Малбранк,Инамото и Дејвис" ...

netacno !
Ja bio na ManU - City 1-6 ... uz to Fulam ima ruzniji stadion od Seceranca !

Mojti-Piton

Sine, vidiš li ti kad je čovek ostavio komentar na ovu definiciju? To tvoje je došlo kasnije.

хахахахахха, кад се нисам преврнуо
свака част, за ово мора *

slepo crevo i vermiform appendix nisu ista stvar OPAAA :D

jebe mi se tačno :D

Skrolam sad omiljene, i nadjem ovu genijalnost... Ne mogu da verujem d asam zaboravio ovu defkitzu.
Inace, sadasnji Fulam premijer lige je Burnley.