Prijava
   

Gorski vijenac

Zamislite muf...ali ne onaj standardica zapušten džbun k'o u šiptarke, već onaj koji nikad nije video ni makaze, a kamoli brijač, srp. Pička iz vukojebine sa najvećih nadmorskih visina kršnih planina, takozvanih prirodnih goleti. Gorštačka pička. Al' ne onakva kakvu je Kristofer Lamber teslačio za života dok nije umrla sirota od starosti (može biti samo jedan), već najmračnija pećina u kojoj bi se vaš mališa dezorijentisao usled uticaja raznoraznih gasova i isparenja ili čak život izgubio u hrabrom okršaju kako sa jednoćelijskim, tako i sa višećelijskim organizmima prilikom kićenja jele. A ako i to preživi, dovršila bi ga neka toplokrvna životinjica. Pa mališa, zar bez armora od juneće kože na vrli novi svet sa sopstvenim razvijenim sistemom odbrane? Biotop među nogama jebote!
Brdski žbun. Planinski gunj. Gorski vijenac koga i Zagor zaobilazi u širokom luku...u stvari, mojne da ga zamišljate ako volite svoj seksualni život ololo.

Komentari

Care! Zahvaljujem na smejanju. +++

Novo doba, svi gadljivi na džbun... +

Rđavom kurcu i bruce smetaju.

Eee, b'e, preforsiraste ove teme. :)

Rđavom kurcu i bruce smetaju.

Lekam Bruce-ov komentar lololololo

+

jebemu detence ogadiste mi život danas, večeras treća smena bolje da spremi neku vađevinu za ovaj genocid lepih misli o pičiću lololololol +

Jebi se
:pokušava prekinuti Zamisli...:
+

Lekam Bruce-ov komentar lololololo

Jebiga Bejb, moj komentar već linkovan iznad Penzionerke :)

ahahahahahahaahahah ooo jebtkru al se ismija, ovo ću da omiljenujem :)))

Hahahah, stvarno si manijak :D